EkonomiGenelTürkiye

MTV ödeme işleminizi kolaylaştırın, Ziraat Bankası’nın avantajlarından faydalanın! Sadece 8 gün!

Ziraat Bankası’nın duyurduğu kampanya, MTV ödemelerinde bazı kolaylıklar sağlamaktadır. Bankanın sunduğu bu kampanyanın detayları nelerdir?

Son dönemde, dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam yapıldı. Bu zamların etkisiyle vatandaşların alım gücü ciddi şekilde azaldı. Bu durumda, vatandaşlar bankaların sunduğu kampanyaları ve fırsatları araştırarak, bu fırsatları kaçırmak istemiyorlar.

Biz de Uşak Gündem olarak, sizler için bu tür kampanyaları yakından takip ediyor ve en kısa sürede sizlere sunuyoruz. Peki Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

MTV ödemeleri olanlara Ziraat Bankası’ndan müjde!

Kampanya, 1 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ödeme işlemleri için geçerlidir. Bu tarihler arasında, Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden, Bankkart ve Bankkart Başak kartıyla yapacağınız MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksit halinde gerçekleştirilecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan MTV ödemeleri kampanyaya dahil edilmektedir. Ancak, Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleriyle yapılan ödemeler kampanya kapsamında yer almayacaktır.

Banka tarafından sunulan bu kampanya kapsamında, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri yapacak kişilere 4 taksit imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, bu kampanya ücretsiz olarak sunulacak ve taksit ücreti alınmayacaktır. Ödenmesi gereken tutar, doğrudan 4 taksit halinde ödenecektir.

Banka kampanyalarından anında haberdar olmak için, Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeye devam edin. En güncel haberleri yakından takip ediyor ve en kısa sürede sizlere sunuyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.