EkonomiGenelTürkiye

TÜBİTAK 13 İtfaiyeci ve Memur Alımı İlanı

TÜBİTAK İş İlanları: İtfaiyeci ve Memur Alımları Başladı!

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), yeni istihdam olanakları sunarak 13 itfaiyeci ve memur alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Önlisans mezunu adaylar için teknisyen ve tekniker kadrolarında da alım yapılacak olan ilanda, koşulları yerine getiren adaylara öncelik tanınacağını belirtiyoruz.

İş Başvuru Kriterleri

İtfaiyeci Alımı: İtfaiye memuru pozisyonuna başvuracak adayların İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik veya İtfaiyecilik ve Sivil Savunma bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Adayların kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamalıdır. Ayrıca itfaiye aracı operatörlük belgesine sahip olmanız da talep edilmektedir. İlan, B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar için sivil savunma ve itfaiye teknisyeni unvanında alım yapılacağını bildirmiştir.

Memur Alımı: İlan başvurusu yapmak isteyen adayların iş sağlığı ve güvenliği veya iş sağlığı ve iş güvenliği önlisans programlarından mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından geçerli C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmanız ve mesleki alanda en az üç yıllık deneyime sahip olmanız istenmektedir.

İş Başvuru Şekli ve Süreci

Kamu Kurumu tarafından yayımlanan ilana başvurular, 16 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Başvurular 20 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube üzerinden veya ALO-170 hattı ve İŞKUR hizmet noktaları aracılığıyla bizzat gerçekleştirmelidir. İlan numaraları; 00007863198 (itfaiye memuru alımı) ve 00007863219 (memur alımı) şeklindedir.

TÜBİTAK 13 İtfaiyeci ve Memur Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.