EkonomiGenelTürkiye

“Büyükşehir Belediyelerine 72 personel alımı: Şoför, temizlik personeli ve işçi”

Belediye Personel Alımları Hakkında Güncel Bilgiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, kamu personeli alımı için ilanlar yayımladı. Bu alımlar kapsamında belediyeler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylardan başvurular kabul edilecektir. İlanlara göre alım süreçleri ve şartları farklılık göstermektedir. Bu makalemizde tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kamu Personeli Alımları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkez binasında istihdam etmek üzere 10 kamu personeli alımı yapacak. Başvurular, 4 Eylül 2023 ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında elektronik ortamda kabul edilecektir. Bu alımda, çalışma ekonomisi, endüstri ilişkileri, insan kaynakları yönetimi, iktisat, ekonomi, işletme, maliye, muhasebe, finansman, uluslararası finans veya bankacılık bölümlerinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Ayrıca, alımın son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olma şartı da aranmaktadır. Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) 2022 yılında başvurmuş ve P-3 puan türünde 70 taban puana sahip olma şartı da bulunmaktadır. Başvurular ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçi Alımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi farklı kadrolarda toplamda 62 kamu işçi alımı yapacak. Alımlar arasında 2 tır şoförü, 33 temizlik işçisi, 5 otomotiv kaporta ustası, 5 otomotiv boya ustası, 7 beden işçisi ve 10 temizlik personeli yer almaktadır. Başvurular, en az ilkokul mezunu adaylardan kabul edilecektir.

KPSS şartı olmadan yapılan bu alımlar için başvuru şahsen yapılmaktadır. Başvuruların 11 Ağustos 2023 tarihinde başladığı ve 17 Ağustos 2023 tarihinde mesai saati bitiminde son bulacağı belirtilmektedir. Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.