EkonomiGenelTürkiye

EGM KPSS 60 Puanla Kadrolu Sağlık Memuru Olacak

Sağlık Memuru Alımı İş İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü, Hemşire Kadrosunda Sağlık Memuru Alımı İlan Etti

Emniyet Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere hemşire kadrosunda sağlık memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu alım ilanı için ikamet şartının aranmadığını ve başarılı olan adayların sözlü veya uygulamalı sınavda değerlendirileceğini belirtti. Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan 60 ve üzeri taban puan alan ve gerekli şartları taşıyan adayların müracaatları kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarını sizler için sunduk.

Sağlık Personeli Alımı İş İlanları Kriterleri

Adayların, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen sağlık koşullarını taşıması gerekmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip adaylardan, sözleşmeli personel yönetmeliği şartları esas alınarak en az 3 yıl iş deneyimi istenmektedir.

İkamet şartı olmadan ve deneyimsiz olarak başvuran adayların, hemşirelik lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Hemşire Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

İlgili kurum tarafından yayımlanan ilana başvuruların 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Başvurular, 10 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Şartları sağlayan adaylar, başvurularını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresi üzerinden online olarak yapacaklardır. Posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Personel Alımı İşe Alım Süreci

Kurum tarafından yayınlanan güncel kılavuzda, başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından ilan edilen kadronun 5 katı kadar adayın sınava davet edileceği belirtilmektedir. Yazılı ve uygulamalı sınavın tarihleri ve gereken belgeler, kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak ve sınava hak kazanan adaylar da aynı siteden ilan edilecektir.

EGM KPSS 60 Puanla Kadrolu Sağlık Memuru Olacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.