EkonomiGenelTürkiye

Dışişleri Bakanlığı: 160 Kamu Personel Alımı Başvuru Ekranı İlanı

Dışişleri Bakanlığı Personel Alımı İçin Başvuru Şartları ve Detayları

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 160 personel alımı yapacaktır. Bu alımlar için lise mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak bu ilanda sizlere gerekli olan şartları sunuyoruz.

Dışişleri Bakanlığı 50 Daimi İşçi Alımı Başvuruları

18 Temmuz 2023 tarihli Resmi Gazete üzerinden Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde 50 daimi işçi alımı yapacağını duyurmuştur. Alımlar, 15 şoför, 15 temizlik personeli ve 20 bakım destek elemanının görevlendirileceği pozisyonlar üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu alımlar için adayların, 2022 KPSS P – 94 puan türünde puan sahibi olmaları gerekmektedir. Başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak olup, son başvuru tarihi ise 28 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvurular, e-devlet aracılığıyla Dışişleri Bakanlığı resmi kariyer internet sitesi üzerinden elektronik olarak gerçekleştirilmelidir. Başvuru detayları için tıklayınız.

Bakanlık İlanları KPSS’siz 110 Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı, merkez teşkilatı için KPSS’siz atama gerçekleştirerek 7 farklı branşta toplamda 110 personel alımı yapacak. Alımlar, 62 İngilizce, 25 Almanca-Fransızca, 2 Rusça, 15 Arapça-Farsça, 3 İspanyolca-İtalyanca-Portekizce, 2 Çince-Japonca ve 1 Yunanca gibi yabancı dillerde gerçekleştirilecektir. KPSS puan şartı olmadığı için, kurum tarafından yapılacak olan mülakat sınavı sonucuna göre personeller belirlenecektir.

Başvuru yapabilmek için lisans düzeyinde; siyaset bilimi, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, finans, çalışma ekonomisi, iktisat, işletme, tarih, sosyoloji, psikoloji veya halkla ilişkiler ve tanıtım bölümlerinden mezun olunması gerekmektedir.

Başvurular 15 Ağustos 2023 ve 29 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edilecektir. İşe alım resmi kariyer internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak başvurular yapılabilecektir. Başvuru detayları için tıklayınız.

Cep uygulamamızı kamupersonelialim.com indirerek ilanlara anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı: 160 Kamu Personel Alımı Başvuru Ekranı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.