EkonomiGenelTürkiye

Adra GYO Borsa İşlem Tarihine Hızla Göz Atın: ADGYO Lot ve İşlem Zamanı Detayları

ADRA Gayrimenkul Halka Arz Sonuçları Belli Oldu: İşte Detaylar

14-15 Eylül’de Talep Toplamıştı

Geçtiğimiz günlerde SPK’nın önümüzdeki dönemde daha fazla şirketi halka arz konusunda destekleyeceği açıklanmıştı. Bu haberle birlikte yatırımcılar, şirketlerin açıkladığı halka arzları takip etmeye başladı.

Adra Gayrimenkul’un Halka Arz İşlem Detayları

14-15 Eylül tarihleri arasında talep toplamaya başlayan Adra Gayrimenkul halka arzı, yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Ancak kaç lot vereceği ve işlemlerin ne zaman başlayacağı konusunda detaylar merak konusuydu. Şimdi bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Adra Gayrimenkul Halka Arz Fiyatı

Adra Gayrimenkul, şirketin değeriyle ilgilenen yatırımcılara bugün detayları açıkladı. Katılımcılara lotlar dağıtıldı ve fazla lotlara getirilen ücretler de bankalar tarafından iade edildi. ADGYO’nun 1 lotun değeri 22,66 TL olarak belirlendi. İşlem tarihi ve detaylar şu şekilde:

ADGYO Halka Arz İşlem Tarihi

ADGYO halka arz işlem tarihi olarak 20 Eylül Çarşamba belirlendi. Bu yani Adra Gayrimenkul, Borsa İstanbul’da yarın işlem görecektir. Uzmanlara göre ADGYO’nun bu hafta içinde tavan yapması bekleniyor.

ADGYO Kaç Lot Dağıttı?

AGDYO, katılımcılara lotlarını bugün dağıttı. Adra Gayrimenkul halka arz sonuçlarına göre, katılımcılara en fazla 34 lot verildi. Ancak daha az lot giren katılımcılara girdikleri lot kadar pay verildiğini belirtmek önemlidir.

ADGYO’nun 1 lotun ücreti 22,66 TL olduğuna göre, 34 lotun değeri 770,44 TL olarak hesaplandı.

Adra GYO Borsa İşlem Tarihine Hızla Göz Atın: ADGYO Lot ve İşlem Zamanı Detayları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.