EkonomiGenelTürkiye

TESKİ, KPSS 60 Puanıyla 10 Sivil Memur ve Veznedar İşe Alıyor.

TESKİ İş İlanları: Tekirdağ Su Kanalizasyon Müdürlüğü 10 Sivil Memur ve Veznedar Alacak

Memur Alımı İş İlanı Başvuru Şartları

Tekirdağ Su Kanalizasyon Müdürlüğü (TESKİ), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 10 sivil memur ve veznedar alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, GİH hizmet sınıfı 7. derece kadroda istihdam edilecektir. Kadın ve erkek adaylar başvurabilecek olup, başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir.

Sivil Memur Alımı Başvuru Şartları:

– Fakültelerin ekonomi, iktisat, iş idaresi ve işletme ekonomisi, ekonomi, ekonometri, işletme, iktisat, işletme iş idaresi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler, maliye, yerel yönetimler, yönetim bilişim sistemleri, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret ve işletmecilik lisans programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir. 8 memur alımı yapılacaktır.

Veznedar Alımı Başvuru Şartları:

– Lisans düzeyinde bankacılık, bankacılık ve sigortacılık, finans ve bankacılık, uluslararası finans ve bankacılık, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler veya kamu yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmak gerekmektedir. 2 veznedar alımı yapılacaktır.

KPSS Şartı Nedir?

Kamu kurumu tarafından yayımlanan müracaat kılavuzuna göre, başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’na katılmış olması gerekmektedir. Lisans düzeyinde P – 3 puan türünde en az 60 taban puanı almak şartı aranmaktadır. Ayrıca daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarında disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuru Şekli:

Bu ilan, Tekirdağ iş ilanları kategorisinde yayınlanmaktadır. Başvurular 20 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve 24 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını aşağıdaki adrese şahsen veya iadeli taahhütlü olarak posta yoluyla yapabilirler.

Başvuru Adresi: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Kat:4, Atatürk Mahallesi 57. Alay Caddesi No:6, Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı.

TESKİ, KPSS 60 Puanıyla 10 Sivil Memur ve Veznedar İşe Alıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.