EkonomiGenelTürkiye

Fiat’un Egea Sedan modelinde 38.000 TL indirimli fiyat kampanyası!

Fiat Egea Sedan: Türkiye’ye Hükmeden Otomobil

FİAT EGEA SEDAN NEDEN ÇOK TUTUYOR?

Türkiye otomobil piyasasında, Fiat markası net bir şekilde hakimiyet kurmuştur. Uzun yıllardır süregelen bu başarı sayesinde Fiat, Türkiye’de en çok otomobil satışı yapan marka olmayı başarmıştır. 2023 yılında da sıfır kilometre otomobil piyasasında Fiat markası öne çıkmıştır. Fiat, en çok otomobil satışı yapan marka olurken, Fiat Egea Sedan modeli de en çok satılan otomobil modeli olmuştur. Yoğun talep gören Fiat Egea Sedan için müşterilere yeni bir kampanyalı fiyat avantajı sunulduğu bildirilmiştir.

FİAT EGEA SEDAN İÇİN KAMPANYALI FİYAT!

Fiat Egea Sedan, büyük bir ilgiyle karşılanan bir otomobile dönüşmüştür ve firma müşterilere kampanyalı fiyat avantajı sunmaya devam etmektedir. Normalde Fiat Egea Sedan’ın en düşük versiyonu 767.900 TL fiyatla satılmaktadır. Ancak firma, bu fiyatın altında bir kampanya fiyatı belirleyerek önemli bir indirim yapmıştır. Kampanya kapsamında, bu sıfır kilometre otomobilin fiyatında net olarak 38.000 TL indirim uygulanmıştır. Fiat Egea Sedan’ın bu kampanya fiyatıyla en düşük satış fiyatı 729.900 TL’ye düşmüştür.

Fiat Egea Sedan’ın açıklanan kampanya fiyatıyla birlikte, satış rakamlarında ciddi bir artış ve rekorlar kırması hedeflenmektedir. Diğer versiyonlarda donanım seviyesine bağlı olarak fiyatlar daha yüksek olabilir ve bu araçlarda da çeşitli tutarlarda kampanya indirimleri bulunabilir.

Fiat'un Egea Sedan modelinde 38.000 TL indirimli fiyat kampanyası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.