EkonomiGenelTürkiye

Atakum Belediyesi 6 İşçi Alımı İş İlanları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Belediye Başkanlığı İş İlanları

İş İlanları Detayları ve Alım Yapılacak Kadrolar

1. Silindir Operatörü (İş İlan Numarası: 00007826853)

Lise veya eşdeğer bir okuldan mezun olan adaylar arasından 3 silindir operatörü alımı yapılacaktır. Bu pozisyonda en az 2 yıl deneyime sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca başvuru yaparken silindir operatörlüğü ehliyetinizin olması gerekmektedir. Başvuru için yaş sınırlaması bulunmamaktadır.

2. Elektrik Teknisyeni (İş İlan Numarası: 00007826831)

Engelli personel alımı yapılacak olan pozisyona başvuracak adayların en az %40 engelli sağlık kurulu raporuna sahip olmaları gerekmektedir. Elektrikle ilgili lisans veya eşdeğer bir okuldan mezun olmanız ve en az 2 yıl mesleki deneyiminizin olması şartı aranmaktadır. Başvurunuzu SGK hizmet döküm raporu ile belgelendirmeniz gerekmektedir.

3. Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü (İş İlan Numarası: 00007826709)

Hem kadın hem erkek adayların başvurabileceği bu pozisyonda minimum 2 yıl deneyim şartı aranmaktadır. Başvuru yaparken beko loder belgenizin ehliyetinizde kayıtlı olması gerekmektedir.

4. Bilgisayar Programcısı (İş İlan Numarası: 00007826652)

Bu pozisyon için KPSS puanı şartı bulunmaktadır. Adayların önlisans bilgisayar programcılığı bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, 2022 KPSS sınavında P-93 puan türünden 60 taban puan limitini karşılamaları gerekmektedir.

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Belediye Başkanlığı iş ilanlarına başvurular şu anda açıktır. Son başvuru tarihi 2 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı online olarak aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.

Atakum Belediyesi 6 İşçi Alımı İş İlanları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.