EkonomiGenelTürkiye

“Tarihe Peşinat Sıkıntısıyla Veda Edin! 180 Ay Vadeli Konut Kredisi ile QNB Finansbank”

QNB Finansbank’tan Peşinatsız Konut Kredisi İmkanı! – Artan konut fiyatları, kiradan kurtulmak isteyenler için peşinatsız konut kredisi kampanyasını başlattı.

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan QNB Finansbank, konut sahibi olmak isteyen ancak peşinat sıkıntısı yaşayan müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olmanın yolunu açıyor. Bu kampanyadan yararlananlar hiçbir peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyorlar.

Peşinatsız Konut Kredisi Başvuru Şartları ve Kimler Başvurabilir?

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada kredi başvuru şartları şu şekildedir:

– Krediyi yalnızca TL cinsinden kullanabilirsiniz. Hem mevcut hem de satın alınacak konutlar için eksper değerlendirmesi yapılır.

– Yalnızca tapuda “mesken” olarak kaydedilmiş yerlerde oturan gerçek kişiler başvurabilir.

– Sabit faizli kredilerde, kredi taksitlerinin bir veya birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı geçmediyse ödenen anapara tutarının %1’i, 36 aydan fazlaysa %2’si kadar masraf tahsil edilir.

– Teminat olarak mevcut olan evinizin ve alacağınız yeni evin gösterilmesi yeterlidir. Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte, banka gerektiğinde kefil talep edebilir.

– Kredi tutarı, satın alacağınız konutun değerinin %100’ünü geçmeyecek şekilde belirlenir ve Tüketici Finansmanı Komitesi (BDDK) tarafından belirlenen Loan to Value (LTV) oranlarına göre yapılır.

Peşinatsız Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Peşinatsız %100 Konut Kredisi başvuruları tüm QNB Finansbank şubelerinden kabul edilmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler, satın almak istedikleri konutun tapusu, kimlik belgesi ve aylık gelir belgesi ile şubeye şahsen başvuru yaparak kredi başvuru sürecini başlatabilirler.

Kredi başvurunuzdan sonra ekspertiz süreci başlar ve kredi tutarı onaylandığında kredi kullanımı en geç 7 gün içinde tamamlanır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.