EkonomiGenelTürkiye

ASELSAN ve Türk Telekom Kamu Personeli Alımı: Yüksek Maaş Fırsatı

Yüksek Maaşlı İş İlanları

KPSS şartı olmadan personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Türk Telekom ve ASELSAN kendi bünyesinde istihdam etmek için kamu personeli alımı yapacaklarını açıkladı. Her iki ilana da başvurular 81 ilde yaşayan ve şartları sağlayan adaylardan kabul edilecektir.

Aynı zamanda engelli personel adayları için de uygun kadrolara yer verilmiştir. Alım ilanıyla ilgili detaylar ve başvuru ekranlarını Kamupersonelialim.com sitesi olarak tüm ayrıntılarıyla sunduk.

ASELSAN Personel Alımı

Kurum tarafından yayımlanan 4 ilana göre alım yapılacak olan kadrolar şu şekildedir: elektrik tasarım mühendisi, C++ yazılım geliştirme mühendisi, engelli personel alımı için genel mühendislik ve proje takip ve raporlama uzmanı alımı yapılacaktır.

Kadrolar için tecrübeli veya tecrübesiz olmanız önemli değildir. Her iki pozisyonda da personel alımı yapılacaktır. Tam zamanlı istihdam sağlanacak olup, mühendislik fakültelerinde okutulan elektrik elektronik mühendisliği, kontrol mühendisliği, haberleşme mühendisliği, yazılım mühendisliği bölümlerinden mezun veya yüksek lisans düzeyinde öğrenci olmanız gerekmektedir.

Engelli personel alımı için ise başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olmaları, aynı zamanda %40 engelli raporuna sahip olmaları gerekmektedir. Genel mühendislik kadrosuna sadece engelli adaylar başvurabilecektir.

Başvuruda bulunmak ve detaylar için tıklayınız.

Türk Telekom Memur Alımı

Türk Telekom’un 32 farklı şehirde bulunan hizmet binalarında görevlendirilmek üzere yapılacak olan personel alımı, ofisten veya evden çalışma prensibine göre gerçekleştirilecektir. 5 farklı branşta yapılacak olan bu alımlarda deneyim aranmamaktadır. Daimi kadroda istihdam sağlanacaktır.

Alımlar, en az lise mezunlarından yapılmaktadır. Erişim teknikeri, büro memuru, mağaza satış elemanı ve mağaza müdürü kadrolarında alımlar gerçekleştirilecektir. Büro personeli kadrosu için engelli personel alımları yapılacaktır. Dolayısıyla, bu kadroda başvuruda bulunmak isteyen adayların %40 engelli raporuna sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

ASELSAN ve Türk Telekom Kamu Personeli Alımı: Yüksek Maaş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.