EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan onayıyla 60 ay vadeli, %0,99 faizli, 50 Bin TL desteği sunuyor!”

**Halkbank’ın Ucuz Maliyetli Destek Kredisi İle 60 Ay Vadeli İmkanlar!**

Halkbank, Türkiye’deki kamu bankaları arasında önemli bir destek kredisi kampanyasıyla vatandaşlara finansman kaynağı sağlamaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve talimatıyla verilen bu destek kredisi, ucuz maliyetle para bulma imkanı sunarak birçok vatandaşa yardımcı olmaktadır.

**60 Ay Vadeli Kredi İmkanı!**

Bankalar, BDDK kararları gereği ihtiyaç kredilerinde en fazla 36 ay vade yapabilmektedir. Ancak Halkbank’ın destek kredisi kampanyası kapsamında vatandaşlar 60 ay vade imkanından yararlanabilmektedir. Bu sayede kredi taksitleri 5 yıl gibi uzun bir süreye yayılmaktadır. Vatandaşlar, bu şekilde aylık kredi taksitlerini daha küçük miktarlarda ödeyebilmekte ve bütçeleri zorlanmamaktadır.

**Aylık Faiz Oranı Çok Düşük!**

Halkbank’ın vatandaşlara sağladığı destek kredisinin maliyetinin önemli bir kısmını devlet karşıladığı için çok uygun bir faiz oranıyla kredi verilmektedir. Vatandaşlar, bu krediyi aylık %0,99 faiz oranıyla çekebilmektedirler. Bu kredi için şu anda bu faizden daha düşük bir faizle kredi kullanma imkanı bulunmamaktadır. Halkbank’ın bile ihtiyaç kredisi aylık faiz oranının %2,75 olduğu düşünülürse verilen faiz imkanının ne kadar değerli olduğu görülmektedir.

**50.000 TL Kredi Limiti!**

Halkbank destek kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağlanan 60 ay vadeli ve aylık %0,99 faizli kredinin bir üst limiti bulunmaktadır. Vatandaşlar sadece 50.000 TL’ye kadar olan tutarlar için bu krediyi kullanabilmektedirler. Daha yüksek limitlerde bu maliyetlerle kredi imkanı sağlanmamaktadır. Her bir vatandaş en fazla 50.000 TL kredi kullanabilmektedir.

**50.000 TL Kredi Maliyeti!**

Halkbank, 50.000 TL destek kredisi için maliyet tablosunu da yayınlamıştır. Müşteriler, 60 ay vadeli 50.000 TL kredi kullandıklarında aylık %0,99 faizle maliyet hesaplaması yapılmaktadır. Bu durumda aylık kredi taksiti 1.201 TL olmakta ve kredi taksitleri 5 yıl boyunca devam etmektedir. Bu kredinin yıllık maliyeti, Merkez Bankası’nın %17,50 olan gösterge faizinden bile daha düşük olup %16,88 olarak açıklanmaktadır.

**Kimler Çekebilir?**

Halkbank’ın avantajlı destek kredisi, özel bir konuya sahip olduğu için belirli koşullarda verilmektedir. Evlerinin ısı yalıtımını yaptırmak isteyen vatandaşlar, bu krediyi çekebilmektedirler. Fatura karşılığında sağlanan bu kredi, konutların ısı yalıtım masraflarını finanse etmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.