EkonomiGenelTürkiye

MSB İşçi Alımı: Hızla büyüyen Türk Silahlı Kuvvetleri için duyuru!

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Sonuçları ve Güncel Duyuru

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından işçi alımı için geçtiğimiz günlerde müracaat süreci tamamlandı ve güncel olarak duyuru yayınlandı. İşyerlerine işçi alımıyla ilgili olarak uygulanacak usul ve esaslar belirlendi ve sonuçlar açıklandı. Kamupersonelialim.com ekibi olarak detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Personel Alımı Başvuru Şartları

İşe başvuran adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden %40 engelli belgesine sahip olması veya eski hükümlü olması gerekmektedir. Adayların her iki kadro için de askerlik görevini yapmış veya muafiyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru süreci tamamlanmış olup, şartları sağlayan kadın ve erkek adayların başvuruları kabul edilmiştir.

İşçi Alımı Güncel Durumu

Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı işyerlerine yönelik işçi alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları 18 Temmuz 2023 tarihinden itibaren kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ile online olarak sonuçlara ulaşabilirler. Sınav sonucunda herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünen adaylar için sınav itiraz süreci 31 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında tamamlandı. İtirazlar, komisyon tarafından incelendi ve sonuçları açıklandı.

Sınav sonuçlarına itiraz eden adaylar, Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi internet sitesine T.C. kimlik numaraları ile giriş yaparak bilgiye ulaşabilirler. Sınav sonucuyla ilgili ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır; bu nedenle adayların duyuruları takip etmeleri önemlidir. Bakanlığın resmi internet sitesinde yapılan duyurular tebligat niteliği taşımaktadır.

MSB İşçi Alımı: Hızla büyüyen Türk Silahlı Kuvvetleri için duyuru!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.