EkonomiGenelTürkiye

İkinci El Renault Megane, Opel Corsa ve Peugeot 206: Renault Garantisiyle 290K TL!

İkinci El Renault Otomobillerde Güvence ve Avantajlar

Zam üstüne zam gelince, sıfır kilometre otomobil satın almak birçok kişi için zorlaşıyor. Bu nedenle, otomobil ihtiyacı olanlar arasında ikinci el otomobil piyasası popülerlik kazanıyor. Ancak, ikinci el araba almak bazı riskler taşıyabiliyor. Neyse ki, Renault güvencesiyle satışa sunulan ikinci el otomobiller, bu riskleri en aza indiriyor.

Renault Güvencesi Nedir?

Renault güvencesiyle satılan ikinci el otomobiller, güvenli bir satış sürecini temsil eder. Bu otomobiller Renault’un yetkili servisleri tarafından bakıma alınır ve tüm eksik, yıpranmış parçalar yenilenerek değiştirilir. Böylece otomobili alan kişiler, istenmeyen sürprizlerle karşılaşmazlar. Bazı otomobiller için Renault tarafından 12 aylık garanti de verilmektedir.

Kredi Desteği Avantajı!

Renault’un ikinci el otomobil sistemi, müşterilere kredi desteği sunmaktadır. Bu kredi desteği, tamamen Renault Finans tarafından karşılanır. Farklı miktarlarda verilen bu kredi desteği sayesinde ikinci el otomobil sahibi olmak çok daha kolay hale gelir. Peşin parası yeterli olmayanlar, otomobil ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanabilirler. Bu krediler, 24 aya kadar vadelendirilebilir ve faiz oranları, kredi çekileceği günün piyasa koşullarına göre belirlenir.

Hangi Arabalar Hangi Fiyatlarla Satılıyor?

Renault tarafından satışa sunulan ikinci el otomobiller yalnızca Renault marka araçlardan oluşmaz. Tüm markaların araçları bu sistemde satılabilir. Bu sayede müşteriler, güvenli bir şekilde yenilenmiş ikinci el araçlarını satın alma fırsatına sahip olurlar. Hangi araçların hangi fiyatlarla satıldığı, Renault’un resmi internet sitesinden duyurulur.

Renault’un yayınladığı ilanlara göre, 2000 model Opel Corsa 297.500 TL’ye satılmaktadır. Yine 2000 model Peugeot 206, 299.500 TL’ye satışa sunulmaktadır. 2006 model Opel Corsa ise 335.000 TL’ye alıcı bulmaktadır.

Yayınlanan ilanlara göre, 2009 model Renault Megane 610.000 TL’ye satılmaktadır. 2009 model Renault Koleos ise 615.900 TL’lik fiyat etiketine sahiptir. Renault, bu iki araç için de kredi desteği sağlamaktadır.

İkinci El Renault Megane, Opel Corsa ve Peugeot 206: Renault Garantisiyle 290K TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.