EkonomiGenelTürkiye

Sıfır KM SUV Kampanyası: Sadece 624.000 TL peşin fiyatı ile alınabilir!

UYGUN FİYATLI SUV: DACİA!

Dacia, Türkiye otomobil piyasasında önemli bir süreçte yer alıyor. Ekim ayı boyunca otomobil firmaları fırsat fiyatlarıyla sıfır kilometre araç satışı yaparken, Kasım ayında fiyatların ne olacağı belirsizliğini koruyor. Araç sahibi olmak isteyenler için son 2 günlük fırsat süreci kalmış durumda. Bu 2 günü değerlendirenler daha uygun bir fiyata araç sahibi olabilecekler.

DACİA SANDERO STEPWAY FİYATLARI

Dacia Sandero Stepway, uygun bir fiyatla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Farklı konseptlerdeki SUV modelleriyle geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Dacia, klasik SUV modeli olan Duster’ın yanı sıra ucuz SUV modeli Sandero Stepway ile de dikkat çekiyor. Dacia’nın piyasa koşullarına göre makul bir fiyatla satış yapması, markayı rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor.

DACİA SANDERO STEPWAY FİYATLARI VE ÖZELLİKLERİ

Dacia Sandero Stepway için Ekim sonu fiyatları inceleniyor. Firmanın yaptığı açıklamaya göre, Sandero Stepway markanın en uygun fiyatlı modeli olmaya devam ediyor. En düşük fiyatı 874.000 TL olarak belirlenen Sandero Stepway’in en yüksek fiyatı ise 1.001.000 TL olarak açıklandı. Farklı donanım seviyelerine sahip olan Sandero Stepway, 5 farklı seçenekle satışa sunuluyor.

Müşterilerine kolaylık sağlayan Dacia, Sandero Stepway satın almak isteyenlere kredi desteği sunuyor. 250.000 TL kredi desteği kullanarak Sandero Stepway’i satın alan müşteriler, kalan borcu aydan aya ödeyebiliyor. Peşin 624.000 TL ödeyenler ise kredi desteğiyle sıfır kilometre Dacia Sandero Stepway sahibi olabiliyorlar.

Sıfır KM SUV Kampanyası: Sadece 624.000 TL peşin fiyatı ile alınabilir!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.