EkonomiGenelTürkiye

Marmara Üniversitesi: Yüksek Maaşla Devlet Memuru Olma Fırsatı

Üniversite İş İlanları: Marmara Üniversitesi Rektörlüğü 3 Devlet Memuru Alımı Yapıyor

İş İlanı Koşulları

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 devlet memuru alımı yapacak. İlan kapsamında 1 sistem uzmanı, 1 ağ uzmanı ve 1 bilgi güvenliği uzmanı alımı yapılacak. İlgili ilanın başvuruları da başlamış durumda. Adayların bu alımlara başvururken bazı şartları sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şartları

  • Adayların 4 yıllık lisans düzeyinde yazılım mühendisi, bilgisayar mühendisi, elektrik mühendisi, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya elektrik ve elektronik mühendislik bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.
  • Ayrıca, dört yıllık eğitim veren mühendislik fakülteleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olan adaylar da bu alım sürecine başvurabilecektir.
  • Başvuran adayların, en az 2 farklı programlama dilini biliyor olmaları gerekmektedir.
  • Aynı zamanda adayların en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmaları beklenmektedir.

KPSS Şartı Açıklaması

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılacak olan bu memur alım ilanında, 2022 yılında ÖSYM tarafından uygulanmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) P-3 puan türünde en az 70 taban puan şartı aranmaktadır. Ancak KPSS puanı olmayan adaylar da başvuruda bulunabilirler. İşe alımlar, sözlü, uygulamalı ve yazılı sınav sonuçlarına göre yapılacaktır. Sınavlar, 26 Ekim 2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde gerçekleştirilecektir. Başarılı olan adaylar, işe alım sürecine dahil edilecektir.

Başvuru Şekli ve Tarihi

Müracaatlar, İstanbul iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Başvurular, 9 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlanmalıdır. Başvurular, çevrim içi olarak https://basvuru.marmara.edu.tr/personel adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurulara ilişkin kılavuza ise yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi: Yüksek Maaşla Devlet Memuru Olma Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.