EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi Bankası’ndan Geceyarısı MÜJDESİ GELDİ!

## Finansmana Kolay Ulaşım: 90.000 TL’ye Kadar Hızlı Kredi Kampanyası

Açıklanan bu kampanya sayesinde vatandaşlar, kolay ve hızlı finansman sağlayabilecek sunulan bu kredi kampanyası 90.000 TL’ye kadar varan ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için sunulmaktadır. Başvurular kimlik numarası üzerinden gerçekleştirilecek ve sonuçlar yalnızca 5 dakika içerisinde verilecektir.

### Kredi Puanınıza Dikkat!

Krediden faydalanmak isteyen vatandaşların dikkat etmeleri gereken önemli bir kriter kredi puanlarının 1500 ve üzerinde olmasıdır. Bu kritere uygun olan vatandaşlar, 90 bin TL’ye kadar varan kredi kullanma hakkına sahip olabilecekler.

### Esnek Ödeme Planı

Kredi kullanılırken 24 ay vadeli ödeme planı sunulur. Bu sayede geri ödeme süreci kolaylıkla yönetilebilir.

### Bankaların Özel Avantajları

Yapı Kredi Bankası ve DenizBank’ın sunmuş olduğu bu kredi kampanyası daha önce kredi kullanan müşterilere özel avantajlar da sunuyor. Eğer daha önce bu iki bankadan herhangi birinden kredi kullandıysanız, düşük faiz oranları ile kredi işlemlerinden yararlanabilirsiniz.

## Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?

Bu krediye başvurmak oldukça basit. Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyenlere, 4411 numarasına T.C kimlik aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini aralarında boşluk bırakarak, SMS atabilirsiniz. Denizbank üzerinden başvuruda bulunmak istiyor iseniz “kredim T.C kimlik numarası doğum tarihi” yazarak 3280 numarasına SMS gönderebilirsiniz. Kimlik numarasıyla hızlı kredi onayı sunan bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir kolaylık sunuyor. Kredi talepleri hızlı bir şekilde sonuç aldığı için maddi sıkıntı çekenler bu kampanya ile ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyor.

Yapı Kredi ve DenizBank’ın sunmuş olduğu bu kredi sayesinde vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekler. Bu krediden faydalanabilmek için tek bir kritere uygun olmanız gerekmektedir. O kriter ise kredi puanınızın 1500 ve üzerinde olması. Eğer kredi puanınız 1500 ve üzerindeyse 90.000 TL’ye kadar varan bu ihtiyaç kredisinden yararlanma hakkını sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi Bankası'ndan Geceyarısı MÜJDESİ GELDİ!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.