EkonomiGenelTürkiye

“Uygun Kredi İmkânıyla Dacia Sandero Stepway Şimdi Satışta!”

DACİA’DAN UCUZ SUV: SANDERO STEPWAY

Dacia’nın yeni araba kampanyası ile otomobil sahibi olmak artık daha cazip hale geliyor. Özellikle ucuz fiyatlı SUV araçlara ilgi duyanlar için mutlaka göz atmanız gereken bir seçenek olan Dacia Sandero Stepway, fiyat-performans dengesiyle dikkat çekiyor. İşte Dacia Sandero Stepway hakkında bilmeniz gerekenler:

Dacia’nın Uygun Fiyat Politikası

Dacia, Türkiye pazarında SUV segmentine odaklanarak rakiplerinden ayrışıyor. Özellikle fiyat politikasıyla ön plana çıkan Dacia, rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerin dikkatini çekiyor. Müşteriler tarafından da tercih edilen bu politika sayesinde Dacia, en çok satış yapan otomobil markalarından biri haline geliyor.

Kredi Desteği Kampanyası

Dacia Sandero Stepway, markanın en uygun fiyatlı araçları arasında yer alıyor. Ancak sıfır kilometre araç piyasasındaki fiyatlar göz önüne alındığında, bütçeler yeterli olmayabiliyor. Bu durumda, Dacia’nın sunduğu kredi desteği kampanyası devreye giriyor. Kampanya kapsamında müşterilere 200 Bin TL kredi desteği sağlanıyor. Böylelikle Dacia Sandero Stepway çok daha erişilebilir hale geliyor.

Fiyat Listesi

Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg: 874.000 TL
Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100 bg: 908.000 TL
Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT: 920.000 TL
Dacia Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT: 971.000 TL
Dacia Sandero Stepway Extreme Tce 90 bg CVT: 1.001.000 TL

Dacia Sandero Stepway ile uygun fiyatlı bir SUV deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Siz de Dacia’nın kampanyalarını takip ederek bütçenize en uygun araca sahip olabilirsiniz. Hemen bir Dacia bayisine başvurun ve avantajlı koşullarla araç sahibi olmanın keyfini yaşayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.