EkonomiGenelTürkiye

“Sosyal Güvenlik Emeklilerine Ay Sonuna Kadar 8500 TL Ödeme Yapılacak”

Emeklilere Sevindirici Haber: Bankalar Ek Ödeme İle Destek Veriyor

Emekliye Temmuz Zammı Yüzde 25 Arttı!

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklileri, Temmuz ayında maaşlarına yüzde 25 zam alarak sevindiler. Ancak bu sevindirici haber sadece bu kadarla sınırlı değil. Bankalar da emeklilere yönelik özel tekliflerle mutluluklarını paylaşıyor. Bankaların cazip kampanyaları sayesinde emekliler rahat bir nefes alacak ve ek ödeme alma fırsatı elde edecekler. Ek ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin başvurularını ay sonuna kadar yapmaları gerekiyor. İşte emekli maaşı alanlara yönelik 8500 TL nakit destek kampanyasının detayları…

Emekliye Özel Nakit Destek Kampanyası Yayında!

Emekliye yönelik kampanyaların hız kesmeden devam ettiği Ağustos ayında yeni bir nakit destek kampanyası başladı. Bu kampanya sayesinde SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklileri bankalardan tam 8500 TL’ye kadar promosyon kazanma imkanı elde edecekler. İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti BBVA, Albaraka, QNB Finansbank ve Ziraat Katılım başta olmak üzere tüm bankalar, emeklilere yönelik yeni destek paketlerini duyurdular. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor, emekli promosyon kampanyasının katılım şartları ve detayları haberimizde…

Ağustos Ayı Banka Banka Promosyon Listesi

İş Bankası: SGK emeklileri için kampanya kapsamında, İş Bankası’na ilk emekli maaş ödemesini taşıyan veya tercih eden müşterilere 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi ve çeşitli ayrıcalıklar sunulmaktadır.

Yapı Kredi: 1 Ağustos 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilere 9.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sağlanmaktadır. Ayrıca, aylık gelire göre belirlenen promosyon tutarlarına ek olarak, iki yeni fatura ödeme talimatı veren müşterilere ek nakit ödül imkanı sunulmaktadır.

Garanti BBVA: Aktifbank ile işbirliği içinde yürütülen kampanya kapsamında, 1 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında SGK emeklisi müşterilere hoş geldin paketi olarak 8.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Albaraka Türk: 20 Ocak – 31 Ağustos tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka Türk’e taşıyan müşterilere 6.500 TL’ye varan promosyon ve ek ödül fırsatları sunulmaktadır. Ayrıca, bankaya yeni müşteri getiren emeklilere de ek ödül verilmektedir.

QNB Finansbank: Emeklilere özel olarak kredi ve kart avantajları sunan QNB Finansbank, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere 8.000 TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim imkanı sağlamaktadır.

Ziraat Katılım: SGK emeklilerine yönelik kampanya kapsamında, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapmaktadır. Emekli maaşlarına göre belirlenen tutarlarda promosyon ödemesi sağlanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi 30 Ağustos 2023

Emekli promosyonundan yararlanmak isteyen emekliler için son başvuru tarihleri belirlendi. Ağustos ayına özel kampanyalar düzenleyen bankalara 30 Ağustos tarihine kadar başvuran emekliler, ek ödeme kampanyasından faydalanma imkanı elde edecekler. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin sadece 3 yıllık maaş taahhüdü vermeleri gerekiyor. Başka bir koşul aranmamaktadır. Siz de bu fırsatı kaçırmayın, emekli promosyonu için başvurunuzu yapın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.