EkonomiGenelTürkiye

Emeklilerin Maaşlarına Ek Ödeme: 8000 TL Artış Sonunda!

Emekli Maaşlarına Yapılan Zam ve Ek Ödemeler

Emekli Maaşlarına Yapılan Zam

Ocak ayında SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaşlarında artış yaşadı. SSK emeklileri için zam oranı yüzde 5.49, Bağ-Kur emeklileri için yine yüzde 5.49 ve Emekli Sandığı emeklileri için yüzde 5.54 olarak belirlendi.

Ek Ödemeler

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında bulunan emekliler, belirli koşulları sağladıkları takdirde ek olarak 8 bin TL ödeme alacaklar. Bu ödemeyi alabilmek için emeklilerin son 3 yıl içinde gelir testine girmeleri gereklidir.

Gelir testi sonucunda emeklinin belirlenen sınırları aşmaması durumunda, 8 bin TL ek ödeme yapılacaktır. Geçtiğimiz yıllarda da uygulanan bu destek, bu yıl da belirli şartları sağlayan emeklilere verilerek ekonomik bir destek sunmaktadır. Bu desteklerle emeklilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Finansbank’ın Emeklilere Destek Kampanyası

Finansbank, özel kampanyalarıyla emeklilere mali açıdan destek olmaktadır. Bu kampanya sayesinde emeklilerin yaşam koşulları biraz daha rahatlatılarak finansal ihtiyaçları karşılanmaktadır. Yaşlılık döneminde birçok ekonomik zorlukla karşılaşabilen emeklilere, kampanya kapsamında 9.200 TL tutarında bir promosyon verilmektedir. Bu promosyonun yüzde 75’i doğrudan emeklilere promosyon olarak ödenirken, geri kalan yüzde 25’i ise belirli koşulları sağlayan emeklilere sunulmaktadır.

Emeklilerin Maaşlarına Ek Ödeme: 8000 TL Artış Sonunda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.