EkonomiGenelTürkiye

ING Bank’tan faizsiz ihtiyaç kredisi: 10.000 TL tık para emeklilere!

Emekliler için ING Bank’tan faizsiz 10.000 TL tık para imkanı

ING Bank, nakit sıkışıklığı yaşayan ve ay sonunu zor getiren emeklilere güzel bir haber veriyor. Bankanın yeni kampanyasıyla birlikte, emekli maaşı promosyonlarını artırırken aynı zamanda nakit sıkışıklığı yaşayan emeklilere faizsiz ve taksitli nakit avans imkanı sunulacak. İşte kampanya koşulları…

ING Bank’tan emeklilere promosyon ve faizsiz taksitli nakit avans müjdesi!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından ING Bank, yaptığı açıklamada “SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING’ye taşıyarak, maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı’na 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyonundan yararlanarak toplamda 12.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler” şeklinde açıklama yapıldı. Böylelikle emekli maaş promosyonu tutarı 12.500 TL olarak belirlendi.

Açıklamada ayrıca, “İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücreti ödemez, 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kullanabilir veya 500 TL bonus fırsatından yararlanabilirsiniz” denilerek 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans veya 500 TL bonus fırsatının da sunulduğu belirtildi.

Piyasalar İsrail-Filistin savaşıyla ilgili nasıl etkilenecek? Pazartesi ne olacak?

Emeklilere son dakika duyurusu! 13 Ekim’e kadar başvuranlara 12.500 TL ek ödeme verilecek

SGK uzmanı müjdeyi verdi! 1999 sonrası kademeli emeklilik tablosu 2. EYT fırsatıyla başladı

ING Bank faizsiz taksitli nakit avans başvurusu nasıl yapılır?

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, başvurularını e-Devlet üzerinden emekli maaşı taşıma ekranı ya da ING Bank mobil uygulaması aracılığıyla yapabilirler. ING Bank müşterisi olmayan ve maaşlarını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü veren emekliler kampanyadan faydalanabilirler.

ING Bank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi: 10.000 TL tık para emeklilere!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.