EkonomiGenelTürkiye

Akbank İnternet Başvurusuyla 70.000 TL Taksit Ertelemeli Kredi İmkanı!

Akbank’tan Büyük Fırsat! 3 Aylık Ödemesiz Kredi Kampanyası

Akbank, büyük bir fırsat sunuyor! 3 aylık ödemesiz kredi kampanyası ile dikkat çeken Akbank, 70.000 TL’ye kadar kolay kredi desteği sağlıyor. Başvurunuzu hızlı bir şekilde yapmanız halinde aynı gün krediniz hesabınıza yatacak ve 3 ay sonra ödemeye başlamanız mümkün olacak.

70 Bin TL Kredi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, 3 ay geri ödeniyor. Size özel önemli bir kredi desteği oluşturdu. Kredi koşulları ve başvuru yöntemleri de belirtildi. Bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, gelir belgesiz ve imzasız direkt kredi kullanabilirler. Akbank’ın mobil uygulaması, online işlemler platformu ve şubeleri üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz sonrasında ödemeler 3 ay boyunca ertelenecek ve bu sayede ekonomik olarak rahatlayabileceksiniz. Kampanya koşullarına göre kredi tutarı, vadesi ve müşteri kredi puanı gibi faktörler göz önünde bulundurulmaktadır. Ayrıca, faiz oranları kişiye özel olarak belirlenmektedir. Kredi kampanyasının detayları için Akbank mobil internet bankacılığı, müşteri hizmetleri numarası veya şubeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Müşteriye Özel Kredi Kampanyası

Kredi puanı ve kredi koşuluna uygun olan müşterilere özel kredi desteği sağlanmaktadır. Müşterilere, kredi türüne göre işsizlik teminatı, hayat sigortalı ve hayat sigortasız seçenekleriyle kredi desteği sunulurken, kredi şartları müşteri skoruna göre belirlenmektedir. Akbank, kampanya kapsamında kredi aldığınız takdirde kredinin binde 5’i kadar BSMV oranı da tahsil edilmektedir. Kredi başvuru sonuçlarınız SMS ile size iletilmektedir. Kampanyaya katılmak isteyen ve Akbank müşterisi olmayanlar da şubeler üzerinden kredi kullanma imkanına sahiptir. Kampanya detayları ve başvuru işlemleri için www.kredimakbankta.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank İnternet Başvurusuyla 70.000 TL Taksit Ertelemeli Kredi İmkanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.