EkonomiGenelTürkiye

Ankara’da Vakıfbank’tan Konut Satışı: 70.000 TL Peşinat, 10 Yıl Taksit!

Ankara’da Ucuz Konut Satışları Artıyor

Bankalardan yapılan konut satışları Türkiye genelinde büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Vakıfbank da avantajlı fiyatlarla Ankara’da ucuz konut satışları yapacağını duyurdu.

Beypazarı İlçesinde Ucuz Konutlar

Vakıfbank tarafından yayınlanan resmi ilanlara göre, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde konut satışları yapılacak. Bu konutlar 2+1 planında ve 100 metrekare büyüklüğünde. İlgilenenler için biri 650.000 TL, diğeri ise 700.000 TL fiyatla satışa sunuldu.

Fiyat Artışı Olabilir

Vakıfbank, bu konut satışlarında bir ihale sistemi uygulamaktadır. İlgilenenler teklif verdikten sonra geri sayım başlar. Süre sonuna kadar yapılan teklifler arasında en yüksek teklif üzerinden satış gerçekleştirilir. Ancak hiç teklif olmazsa müşteri, ilk teklif ettiği rakamla konutları satın alma imkanına sahip olur.

Konut Kredisi İmkanı

Vakıfbank, konut satın almak isteyenlere konut kredisi desteği sağlamaktadır. Satışta olan konutları satın almak isteyenler, Vakıfbank’tan konut kredisi çekme imkanına sahiptir. Örneğin, 700.000 TL değerindeki bir konut için yüzde 90’ı olan 630.000 TL konut kredisi çekilebilir. Böylece kişiler, kalan tutarı peşin ödeme yapmadan konut kredisiyle karşılayabilir. Kredi taksitleri ise 10 yıla yayılabilmektedir.

Öte yandan Vakıfbank, sadece Ankara’da değil hemen hemen tüm illerde konut satışı yapmaktadır. Ayrıca, arsa, tarla, dükkan, ofis, iş yeri ve müstakil ev gibi diğer gayrimenkul türlerinde de satışlar gerçekleştirmektedir.

Ankara'da Vakıfbank'tan Konut Satışı: 70.000 TL Peşinat, 10 Yıl Taksit!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.