EkonomiGenelTürkiye

Karabağlar Belediyesi Zabıta Alımı: 20 Memur İçin Fırsat!

Kamu Zabıta Memuru Alımı İlanları

Zabıta alımı için güncel ilanlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Karabağlar Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmıştır. Bu ilanla birlikte toplamda 20 adet zabıta memuru alımı yapılacağı duyurulmuştur. Alım şartları ve başvuru süreci hakkında kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak detaylı bilgiler sunacağız.

Zabıta Alımı Başvuru Kriterleri

10 Kadın Zabıta Memuru Alımı: Kadın zabıta pozisyonuna başvuru yapacak adaylardan istenilen şartlar şu şekildedir: 9. derece GİH hizmet sınıfına atanma yapılacak, bu nedenle başvuru yapacak adayların önlisans düzeyinde Özel Güvenlik ve Koruma, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), veya Yerel Yönetimler bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

10 Erkek Zabıta Memuru Alımı: Erkek zabıta pozisyonuna başvuru yapacak adayların ise şu şartları sağlaması gerekmektedir: Özel Güvenlik ve Koruma, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), veya Yerel Yönetimler bölümlerinden Meslek Yüksek Okulu mezunu olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Ehliyet Şartı

Başvuracak adaylar için her iki kadroda da en az B sınıfı sürücü belgesi şartı bulunmaktadır. Ayrıca aktif olarak araç kullanabilecek düzeyde olmanız gerekmektedir.

Kamu Personel Alımı KPSS Şartı

Kamu personel alımlarına başvurabilmek için 2022 yılında düzenlenen KPSS sınavına girmiş olmanız ve önlisans düzeyinde P-93 puan türünde en az 70 taban puan almış olmanız gerekmektedir.

Boy ve Kilo Şartı Nedir?

Belediye Yönetmeliği gereği, başvuruda bulunacak adayların erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda ise en az 1,60 metre boyunda olmaları ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmaması istenmektedir. Bu ölçümler aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla yapılmaktadır.

Zabıta Alımı İlanı Başvuru Tarihi ve Süreci

İzmir iş ilanları kategorisinde yayımlanan zabıta alımı için başvurular 13 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 17 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir ve başvuru belgeleriyle birlikte Cennetoğlu Mahallesi Yeşillik Caddesi No:232 Karabağlar/İZMİR adresine bizzat teslim edilmelidir.

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayabilirsiniz.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Alımı: 20 Memur İçin Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.