EkonomiGenelTürkiye

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İştirak Şirketi 11 Daimi İşçi Alıyor.

İzmir’de Büyükşehir Belediyesi İş İlanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İştiraki Ege Şehir Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. toplamda 11 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar 2 Şoför, 1 Sekreter, 3 Büro Memuru, 1 Destek Personeli, 2 Temizlik Görevlisi ve 2 İnşaat Mühendisi pozisyonlarını kapsamaktadır. Başvurular için KPSS puanı şartı aranmamaktadır, dolayısıyla KPSS şartsız bir alım gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

Adayların aşağıdaki başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir:

  • Adli sicil kaydının temiz olması
  • Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmak
  • Görevini yerine getirmesine engel olabilecek bir sağlık sorunu bulunmamak
  • Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları
  • Şoför ve İnşaat Mühendisi adaylarının en az B sınıfı ehliyetine sahip olmaları
  • Kamu haklarına sahip olmak

Eğitim Şartları Kılavuzda Belirtilmiştir

İnşaat Mühendisi alımı için en az bir üniversitenin Mimarlık diplomasına sahip olmak gerekmektedir. Destek Personeli alımı için en az lise diploması, Temizlik Görevlisi alımı için ise ortaokul veya lise diploması gerekmektedir. Büro Memuru alımı için lisans veya önlisans diploması, Büro memuru hukuk alımı için ise hukuk fakültesi mezunu olmak koşulu aranmaktadır. Şoför alımı için lise düzeyinde diploma yeterli olacaktır. Sekreter alımı için ise ön lisans veya lisans diploması gerekmektedir.

Daimi İşçi Alımları Başvuru Süreci

Kamu kurumu tarafından yapılacak olan personel alımı başvuruları 11 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştır ve son başvuru tarihi 14 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir ve özgeçmişlerini e-mail olarak yükleyeceklerdir. İlan İŞKUR tarafından sunulmuştur ve başvuru adresi: https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İştirak Şirketi 11 Daimi İşçi Alıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.