EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan güncellenen 400.000 TL taşıt kredisi taksit hesaplama!

HALKBANK’TAN TAŞIT KREDİSİ FIRSATLARI

Yüksek otomobil fiyatlarıyla karşı karşıya olan bireyler için taşıt finansmanları oldukça önemli hale gelmiştir. Bankalardan taşıt kredisi çekerek otomobil sahibi olma seçeneği oldukça tercih edilirken, bazı engellerle karşılaşılmaktadır. Taşıt kredisi çekmek isteyenlerin en büyük engellerden biri yüksek kredi faizleridir. Ancak Halkbank, vatandaşlara oldukça uygun koşullarla taşıt kredisi imkanı sunmaktadır. Peki, Halkbank taşıt kredisi kampanyasının detayları nelerdir?

UZUN YILLARIN GÜVENİ: HALKBANK TAŞIT KREDİSİ

Halkbank, uzun yıllardır sunmuş olduğu taşıt kredisi ürünü ile vatandaşların otomobil sahibi olmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede otomobil sektörüne de dolaylı bir destek sağlanmaktadır. Taşıt kredisi denildiğinde akla gelen ilk bankalardan biri de Halkbank’tır.

Halkbank müşterileri, BDDK’nın belirlemiş olduğu limitler dahilinde taşıt kredisi kullanabilmektedirler. BDDK, taşıt kredilerinde limit ve vade sınırlamaları uygulamaktadır. Yaklaşık 2 yıl önce güncellenen uygulama ile 48 ay vadeli taşıt kredilerinin geçerlilikleri kalmamıştır. 48 ay vadeli taşıt kredileri, 400.000 TL değerindeki araçlar için geçerli olup, bu fiyat aralığındaki araçların sıfır kilometre olmaması nedeniyle 48 ay vadeli taşıt kredisi kullanılamamaktadır.

Mevcut durumda, 400.000 TL ile 800.000 TL arasında değere sahip sınırlı sayıda otomobil bulunmaktadır. Bu otomobiller için 36 aya kadar vadeli taşıt kredisi kullanılabilmektedir. Kredilendirme oranı ise yüzde 50’dir. Yani, 800.000 TL değerindeki bir araç için 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi kullanılabilir. Bu limitin üzerine çıkılması mümkün değildir.

Halkbank müşterileri, taşıt kredisi kullanmaları durumunda esnek ödeme seçeneklerine sahip olmaktadırlar. Kredi başvurusu esnasında müşteriler, 3 aylık eşit taksitli, aylık eşit taksitli veya serbest ödemeli ödeme planlarından birini tercih edebilirler.

400.000 TL TAŞIT KREDİSİNE İLİŞKİN MALİYETLER

Halkbank müşterileri, taşıt kredisi kullanmak istediklerinde aylık yüzde 3,55 oranında kredi faizi ile karşılaşmaktadırlar. 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi için aylık taksit tutarı 22.990 TL’dir ve toplam maliyeti 827.667 TL’ye ulaşmaktadır.

Halkbank'tan güncellenen 400.000 TL taşıt kredisi taksit hesaplama!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.