EkonomiGenelTürkiye

PTT’nin SMS İle Başvuru Yapanlara 40.500 TL Nakit Verme Kampanyası!

**Anında Nakit İmkan Sağlayan SMS Başvurusu İle ihtiyaçlarınızı Karşılayın**

PTT güvencesiyle birlikte ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamak artık mümkün. Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla birlikte PTT size çözüm sunuyor. T.C. kimlik numaranızla yapacağınız başvuruyla birlikte, 40.500 TL’ye kadar hemen nakit desteği alabilirsiniz.

**Banka Ödeme Kolaylığı ve Hızlı İşlem Avantajı Sunuyor**

Banka size ödeme kolaylığını ve vade seçeneklerini sunuyor. 36 aya kadar vade seçeneğiyle ödeme tablosu oluşturuyoruz. PTT ihtiyaç kredisi kampanyası size hızlı işlem avantajı da sunuyor. Başvurunuz tamamlandığında, T.C. kimlik numaranızla yapacağınız ödeme anında hesabınıza yatırılıyor. Sadece kimlik numaranızla yapılan sorgulama sonucunda nakit krediniz 5 dakika içinde hesabınızda olacak. Artık banka şubelerine gitmenize gerek yok, başvurularınızı kolayca yapabilirsiniz.

**SMS İle Başvuru Yapma İmkanı**

PTT ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler için SMS ile başvuru seçeneği sunuyoruz. Sadece bir dakikada sonuç alabileceğiniz bu yöntemle başvurularınızı kolayca yapabilirsiniz. “PTT” yazarak boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı 3050 numarasına göndererek ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Kredi notunuza ve kredi sicilinize uygun olduğunda başvurunuz onaylanacak ve hızla ödemenizi alabileceksiniz.

**Emekliler İçin Özel İmkanlar Sunuluyor**

Emekli olan vatandaşlar da emekli maaşlarına göre kredi kullanabilir. PTT şubelerine emekli maaşınızı taşıyarak işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Emekli maaşınızı PTT’ye taşıdıktan sonra kredi başvurusu yapabilir ve nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz. Siz de PTT güvencesiyle hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

PTT'nin SMS İle Başvuru Yapanlara 40.500 TL Nakit Verme Kampanyası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.