EkonomiGenelTürkiye

Faizsiz Kredi Kampanyası: 20.000 TL Garanti BBVA ile Yeni İhtiyaç Kredisi

Türkiye’de Garanti BBVA tarafından sunulan özel kredi kampanyası, müşterilere önemli fırsatlar sağlıyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler, faizsiz kredi çekme imkanına sahip olacaklar. Garanti BBVA’nın açıkladığı yeni kredi kampanyası, 20.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya, 15 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ve özel koşulları sağlayan müşteriler bu tarih aralığında faizsiz kredi temin edebilecekler.

Kimler Çekebilecek?

Garanti BBVA kredi kampanyası sadece yeni müşterilere yönelik olarak sunuluyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Garanti Mobil’i telefonlarına indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip ederek Garanti BBVA müşterisi olmaları gerekiyor. Bu adımı tamamlayan müşteriler, 5 gün içinde başvurularını yaparak faizsiz kredi çekebilecekler.

20.000 TL Faizsiz Kredi Çekme Aşamaları

Garanti BBVA’nın yeni müşterileri, Garanti Mobil üzerinden başvuruda bulunarak faizsiz ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Müşteriler, işlemlerini Garanti BBVA şubelerinden tamamlamaları durumunda bu kredi imkanından yararlanamayacaklar. Sadece işlemlerini tamamını Garanti Mobil üzerinden yapan müşterilere faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor.

Başvurularını yapan müşteriler, Garanti Mobil üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecekler. Müşteri olduktan sonra ise 5 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Böylece 12 ay vadeli ve %0 faizli 10.000 TL kredi kullanabilecekler. Garanti BBVA, bu müşterilere sadece faizsiz kredi imkanı sunmakla kalmıyor.

Garanti BBVA’nın mobil şubesinden kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, başvuruları onaylandığında kredi kartları üzerinden de 10.000 TL taksitli nakit avans kullanma imkanına sahip olacaklar. Bu 10.000 TL taksitli nakit avans tamamen faizsiz olacak ve müşteriler bu nakit avansı 6 ay vadeli olarak kullanabilecekler.

10.000 TL Faizsiz İhtiyaç Kredisi Hesaplaması

Garanti BBVA, 12 ay vadeli 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi için maliyet tablosunu da açıkladı. Buna göre müşteriler, bu krediyi kullandıklarında 180 TL tutarında hayat sigortası primi ödeyecekler. 12 ay boyunca aylık olarak 833 TL kredi taksiti ödemeleri gerektiği belirtildi.

Faizsiz Kredi Kampanyası: 20.000 TL Garanti BBVA ile Yeni İhtiyaç Kredisi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.