EkonomiGenelTürkiye

Bursa Teknik Üniversitesi 6 Büro Personeli Teknisyen Alım İlanı

Üniversite Personel Alımı İş İlanları: Başvuru Şartları ve Tarihleri

Üniversite personel alımı hakkında önemli bir duyuru yapılmıştır. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapmaya karar vermiştir. Başvuruların son tarihi olan 28 Ağustos 2023 itibariyle 30 yaşını doldurmamanız gerekmektedir. Bu ilan için Kamu Personeli Seçme Sınavından, lise mezunları için P – 94, önlisans mezunları için P – 93 ve lisans mezunları için ise P – 3 60 taban puan almanız gerekmektedir. Toplamda 4 büro personeli, 1 teknisyen ve 1 destek personeli alınacaktır.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Büro personeli alımı: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans mezunlarına ve ortaöğretim mezunlarına başvuru yapma imkanı sunulmaktadır. Başvuru yapmak için Resmi Kurumlardan Haber Yazma Tekniği ve İnternet Gazeteciliği eğitimi almış olmanız gerekmektedir.

Teknisyen alımı: Mesleki veya Teknik Liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanında Görüntü ve Ses Sistemleri bölümünden mezun olmanız gerekmektedir. Ayrıca, bu pozisyon için 41 yaşından gün almadan başvuru yapmanız gerekmektedir.

Destek personeli alımı: Meslek Liselerinde öğretilen servis alanından mezun olmanız gerekmektedir. Ayrıca, Servis Elemanı, Garson veya Komi olarak deneyiminizin olması beklenmektedir.

Personel Alımı İçin Başvuru Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Bursa iş ilanları arasında yer alan bu alıma başvurular, 14 Ağustos 2023 – 28 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında kabul edilecektir. Başvurular, adayların Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen gitmeleri gerekmektedir. Şahsen başvurular dışında hiçbir başvuru şekli kabul edilmeyecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Bursa Teknik Üniversitesi 6 Büro Personeli Teknisyen Alım İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.