EkonomiGenelTürkiye

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 5.000 TL Geri Ödeme Müjdesi! Erdoğan’dan Açıklama

Son Çağrı: Emeklilere 5.000 TL Ek Destek Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan emekli için müjdeler art arda geliyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisi için art arda açıklama yapan Erdoğan, yeni bir yardım yapılacağını duyurdu. Emekli olan kişilere 27 Eylül’de 5.000 TL’lik ödeme yapılacak. Karşılıksız ve geri ödemesiz sağlanacak nakit destek için emekliler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubeleri üzerinden ya da dijital bankacılıktan başvuru işlemi yapılabilecek. Emekli kişilere geri ödemesiz 5000 TL ek destek ödeme konusunda tüm detaylar…

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank’tan Son Çağrı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan emekliye yönelik yeni bir destek ödemesi daha başlıyor. Sabah saatleri itibariyle gelen açıklama ile birlikte emekliye 5000 TL’lik ödeme yapılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanının müjdesinin ardından 16 milyonu aşkın emekli başvuru şartlarını araştırmaya koyuldu. Emekli maaşı alan ve 3 bankadan birine maaşını taşıyana karşılıksız ve geri ödemesiz olarak 5.000 TL nakit yardım verilebilecek. Emekliye kolay promosyon imkanı veren 3 devlet bankası aynı zamanda gelir belgesiz, faizsiz ve düşük faizli kredi desteği de dikkat çekiyor.

Ödeme Tarihi Açıklandı! Ayın 27’sinde Başlıyor…

Emekli promosyonlarında ödemeler Eylül ayı için yavaş yavaş sonlanıyor. Bankalarda da kampanyalara ilişkin son duyurular yapıldı. Emekli vatandaşlar maaşlarını bu bankalara taşıyarak kamu bankalarından almaya başlamaları durumunda 5000 TL ödemeyi 27 Eylül tarihinden itibaren hesaplarından çekebilecekler. Emekli promosyon kampanyaları ile ilgili tüm detaylar için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın resmi internet sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda başvuru işlemleri için bankaların şubeleri ve dijital bankacılık kanalları kullanılmaktadır. Promosyon için son başvuru tarihi 27 Eylül 2023 olarak açıklandı. Bu güne kadar maaşınızı taşıyıp promosyon desteğinden faydalanabilirsiniz.

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 5.000 TL Geri Ödeme Müjdesi! Erdoğan'dan Açıklama

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.