EkonomiGenelTürkiye

Şok’ta Paspas, Süpürge ve Ütüyü Kaçırma! Aktüel Ürünler Kataloğu 13 Eylül 2023’te!

Şok Marketlerinde 13 Eylül 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu!

Ülkemizin en çok tercih edilen ucuzluk marketleri arasında yer alan ve pek çok kişinin ürünlerini severek aldığı Şok marketlerinin yeni aktüel ürünleri dikkat çekiyor.

Şok tarafından bugün raflarda sergilenmeye başlayan ürünler arasında elektrikli süpürgeden paspasa, atıştırmalıktan hurç çeşitlerine pek çok ürün bulunuyor. İşte, 13 Eylül 2023 Bugün Şok Aktüel Ürünler Kataloğu!

Singer True Blast 1.0 Buhar Kazanlı Ütü

Singer True Blast 1.0 Buhar Kazanlı Ütü, 2.499 TL fiyatıyla Şok marketlerinde satışa sunuluyor. Üstün buhar gücü ve dayanıklı yapısıyla mükemmel ütüleme deneyimi sunuyor.

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Cihazı

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Cihazı, 299 TL fiyatıyla Şok marketlerinde müşterilerle buluşuyor. Kolay kullanımı ve keskin bıçakları sayesinde pürüzsüz ve istenilen şekilde sakallar elde etmenizi sağlar.

Sinbo 8604 Torbasız Cyclonic Elektrikli Süpürge

Sinbo 8604 Torbasız Cyclonic Elektrikli Süpürge, 1.499 TL fiyatıyla Şok marketlerinde satın alınabilir. Güçlü emiş gücü, hafif tasarımı ve pratik kullanımıyla ev temizliğinde kolaylık sağlar.

Sillgech Compact Tablet Mop Black Edition

Sillgech Compact Tablet Mop Black Edition, 199 TL fiyatıyla Şok marketlerinde sizleri bekliyor. Hafif ve kompakt tasarımıyla zorlu lekeleri kolayca temizlemenizi sağlar.

Haberimizde yer alan ürünleri bugün itibarıyla ŞOK marketlerden temin edebilirsiniz. Stok durumu şubelere göre farklılık gösterebilir.

Şok'ta Paspas, Süpürge ve Ütüyü Kaçırma! Aktüel Ürünler Kataloğu 13 Eylül 2023'te!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.