EkonomiGenelTürkiye

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İlanı

Resmî Gazete İş İlanları

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 Kamu Personeli Alımı İlanı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 kamu personeli alımı yapılacaktır. Uzman personel kadrosunda yapılacak olan alımlar için 15 Ekim 2023 tarihinde başvurular başlayacaktır. 81 şehirde yaşayanlardan müracaatlar kabul edilecektir. Bu haber Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sizlere sunulmuştur.

Kamu Personeli Alımı İş İlanı Kriterleri

1. Grup Uzman Personel Alımı: Üniversitelerin lisans düzeyinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinden mezun olmanız istenmektedir.

KPSS ŞARTI: KPSS P – 10 puan türünde en az 80 puan almış olmanız gerekmektedir.

2. Grup Uzman Personel Alımı: 4 yıllık Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden en az birinden diploma belgesi almış olmanız istenmektedir. Bilgi teknolojileri alanında 3 yıl deneyim kazanmış olmanız gerekmektedir.

KPSS ŞARTI: KPSS P – 3 veya P – 12 puan türlerinde asgari 80 puan almış olmanız gerekmektedir.

Devlet Personeli Alımı Sınavla Yapılacak

Bakanlık tarafından işe alınacak olan personeller belirlenirken, sözde sınav olmak üzere tek aşamalı sınav yapılacaktır. Adaylar KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puana sahip olan adaydan başlanarak bölümler için belirtilen kontenjanın 4 katı kadar aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından sınavlarla ilgili bilgiler, başvuru yapan kişiler tarafından Kariyer Kapısı resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilir. Sınavda 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alan adaylar başarılı kabul edilecektir. Sözlü sınavlar Türkçe ve İngilizce dillerinde gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı Müracaat Şekli

Başvurular 15 Eylül 2023 tarihinde başlayıp 15 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuru işlemleri Kariyer Kapısı resmi internet sitesi olan https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Personeli Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.