EkonomiGenelTürkiye

Halkbank, 400.000 TL taşıt kredisi için ödeme planını yeniledi!

Otomobil Almak İçin Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Otomobil satın almak isteyenler son dönemlerde oldukça cazip hale gelen araba kampanyalarından yararlanmak istiyorlar. Ancak genellikle bütçe sorununu aşamıyorlar. Bütçe meselesi ise alınacak taşıt kredileri ile aşılabiliyor. Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler finansman destekleri alıyorlar. Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Halkbank Otomobil İhtiyacınızı Karşılıyor

Halkbank otomobil sahibi olmak isteyen müşterilerin ihtiyaç duydukları finansmanı sağlamaya devam ediyor. Bir otomobil satın almaya yetecek bütçeleri olmayanlar Halkbank’a başvuru yaparak taşıt kredisi çekebiliyorlar. Halkbank bu taşıt kredisini belirli kurallar dahilinde dağıtıyor.

48 Ay Vade İmkanı

Halkbank taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere 48 aya kadar vade ile destek veriliyor. Ancak bu kredi imkanının özel koşulları bulunuyor. Taşıt kredisi için BDDK tarafından belirlenen ilkelere göre otomobilin fiyatına göre azami vade süredir ve kredilendirme yapılıyor. 48 ay vade de 400.000 TL’ye kadar olan otomobillerde geçerli olacağı için işlevsiz hale geldi. Bu fiyata herhangi bir şekilde sıfır kilometre otomobil sahibi olmanın imkanı bulunmuyor.

Fatura Değeri 800.000 TL Olanlar İçin

Fatura değeri 800.000 TL olan bir otomobil için en fazla 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi çekmek mümkün oluyor. Bu durumda yüzde 50 oranında da kredilendirme yapılıyor. Basit bir hesaplamaya göre 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi kullanılabiliyor.

Esnek Ödeme İmkanları

Taşıt kredisi çeken müşteriler için Halkbank tarafından esnek ödeme imkanları da sağlanıyor. Bu imkanları değerlendirenler ödeme kolaylığı içerisinde yeni otomobillerini satın alabiliyorlar. Kredi geri ödemeleri kişisel olarak planlanabilirken müşteriler kendi gelirlerine göre ödeme planı tercih edebiliyorlar.

Teminat Gereklilikleri

Taşıt kredisi çekmek için Halkbank’a başvuru yapanlardan herhangi bir ek teminat veya kefil uygulaması genellikle yapılmıyor. Sadece müşterinin satın alacağı otomobilin üzerinde rehin işlemi yapılıyor. Müşteri kredi borcunu kapatmadan otomobili bankadan habersizce satamıyor. Kredi borcu bittiğinde ise bu işlem iptal ediliyor.

400.000 TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA!

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 3,55 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisinin aylık kredi taksiti 22.990 TL oluyor.

Halkbank, 400.000 TL taşıt kredisi için ödeme planını yeniledi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.