EkonomiGenelTürkiye

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekliye 50.000 TL’den 100.000 TL’ye Kadar Nakit Kredi”

## Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Emeklilere Devlet Destekli Kredi Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dakika haberi olarak vatandaşlara büyük destek vereceğini duyurdu. Art arda gelen müjdelerle, kamu bankaları aracılığıyla emeklilere düşük faizli kredi imkanı sunulacak. Bu kampanyaya katılanlar, hem avantajlı faiz oranlarından faydalanabilecek, hem de en yakın banka şubesinden kredi başvurusunu yapabilecekler.

### Kamu Bankaları Emeklilere Destek Sağlıyor

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları, Cumhurbaşkanının açıklamaları doğrultusunda elini taşın altına koydu ve emeklilere destek sağlama kararı aldı. Özel kredi kampanyaları, ihtiyaç ve nakit desteği sağlamak amacıyla düşük faiz oranlarıyla sunulacak. Devlet destekli faiz oranlarından faydalanmak isteyenler, aynı gün başvuru yaparak kredilerini hesaplarına aktarabilecekler.

### Hızlı Başvuru İmkanı

Devlet destekli bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, sadece 5 dakika içinde başvurularını oluşturabilecekler. Kamu bankalarının mobil uygulamalarını kullanarak, günün her saatinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün olacak. 7/24 işlem yapabileceğiniz dijital kanallar aracılığıyla bu süreç tamamlanabilecek. Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almayan müşterilere de kolaylık sağlanacak. Emekli maaşı hesaplarını bu bankalara taşıyanlar, hızlı ve kolay bir şekilde kredi kampanyasından faydalanabilecekler. Ödemeler ise internet bankacılığı üzerinden veya düşük limitlerle gerçekleştirilebilecek. Ayrıca, internet bankacılığı şifrenizi alabilir ve 50.000 TL’ye kadar olan kredi tutarları için 36 ay vade seçeneğinden yararlanabilirken, 100.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınız için de 24 ay vadeli kredi imkanından faydalanabileceksiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.