EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası emekli maaş promosyonu güncellendi!

İş Bankası Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası: Detaylar ve Ödemeler

Emekli maaş promosyonu kampanyalarını güncelleyen bankalar arasına İş Bankası da katıldı. İş Bankası’nın emekli müşterileri, bankanın belirlediği şartları yerine getirerek maaş promosyonu ödemesi alma hakkı elde ediyorlar. Peki, İş Bankası emekli maaş müşterisi olmak nasıl mümkün? İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının bilinmeyen detayları nedir ve ödemeler hangi tutarlarda belirlenmiştir?

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

İş Bankası, SGK ile imzalanan protokol gereği emekli müşterilere fırsatlar sunmaya devam ediyor. SGK’dan emekli maaşı alanlar veya dul ve yetim maaşı imkanına sahip olanlar, maaşlarını İş Bankası’na taşıyarak maaş promosyonu ödemesi alma imkanına sahiptirler. Bu ödemeler için yapılması gerekenler ise oldukça basittir.

Emekli müşterinin maaşını İş Bankası’na taşımak için banka ile bir sözleşme yapılması gerekmektedir. Bu sözleşme için banka şubesine gitmeye gerek yoktur, çünkü interaktif kanallar üzerinden de yapılabilmektedir. Sözleşmede, emekli müşteri, maaşını 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşımayacağına dair söz vermektedir. Bu sözden vazgeçilmesi durumunda ise herhangi bir cezai yaptırım uygulanmamaktadır. Ancak, sözleşmenin bozulduğu tarihten itibaren daha önce alınmış olan promosyon ödemesinin kalan aylara denk gelen kısmının iade edilmesi gerekmektedir.

İŞ BANKASI ÖDEMELERİ GÜNCELLEDİ!

İş Bankası, emekli maaş promosyonu güncel tarifesini şu şekilde açıkladı:

  • 3.500 TL’ye kadar olan maaşlar için: 4.500 TL
  • 3.500 – 7.500 TL arası maaşlar için: 5.250 TL
  • 7.500 – 10.000 TL arası maaşlar için: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla maaşlar için: 7.500 TL

İş Bankası, açıkladığı tarifenin son geçerlilik tarihini ay sonuna kadar belirtmiştir.

İş Bankası emekli maaş promosyonu güncellendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.