EkonomiGenelTürkiye

ING Bank ile yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde son 2 gün, 100 TL indirim fırsatı sizi bekliyor!

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyası Detayları ve Katılım Şartları

ING Bank, internet sitesi üzerinden duyurduğu akaryakıt kampanyası ile müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için sadece 2 gününüz kaldı. İşte kampanya detayları ve katılım şartları:

Kampanya Başlangıç ve Bitiş Tarihi

ING Bank’ın akaryakıt kampanyası 1 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre zarfında, Bonus üyesi olan müşteriler Opet İstasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde en az 400 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahilken, ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir. Bu kartlarla yapılacak harcamalar kampanya kapsamında geçerlidir.

Kazanılan İndirim ve Yansıtılma Zamanı

Kampanyaya katılan müşteriler, toplamda en fazla 400 TL’lik indirim kazanabilirler. Bu indirim, 21 Ağustos tarihinde kartlarına yansıtılacaktır. Kazanılan indirim, müşterinin kartına otomatik olarak eklenir.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılmak için, harcamadan önce “OPET” yazıp 2205’e bir SMS göndermeniz gerekmektedir. Bu SMS’in bankaya kayıtlı olan bir cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekmektedir. Her gönderilen SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj ücretlendirilir.

Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekmektedir. Başka bir POS üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmayacaktır.

ING Bank’ın sunmuş olduğu akaryakıt kampanyasıyla, müşteriler hem avantajlı bir indirimden yararlanma fırsatı yakalayacak hem de bankanın güvenilir hizmet kalitesinden faydalanabilecektir. Kampanya detaylarına dikkat ederek, kampanyaya katılım sağlamak için son günü kaçırmamanız önemlidir.

ING Bank ile yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde son 2 gün, 100 TL indirim fırsatı sizi bekliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.