EkonomiGenelTürkiye

1-20 Eylül Tarihleri Arasında T.C. Kimlik Kartıyla Başvuru Yapanlara Ziraat Bankası’ndan 30 bin TL Hesap Ödemesi

Ziraat Bankası ile Hızlı ve Kolay Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası, bireysel müşterilerin nakit kredi ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu hizmetlerle dikkat çekmektedir. 1-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvurularda düşük faizli ve hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlanmaktadır. İşte Ziraat Bankası kredisi detayları…

Ziraat Bankası’ndan 30.000 TL’ye Kadar Kredi İmkanı

Ziraat Bankası, kredi başvurusu yaparak acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen müşterilerine hızlı bir şekilde cevap vermektedir. Başvuru işlemleri, faiz oranı ve kredi notuna göre değerlendirilmekte olup, başvuru yapacak müşterilerden belirli şartları karşılamaları istenmektedir. Kredi başvurunuzun onaylanması için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız ve 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Başvuru şartlarına uygun olduğunuz takdirde, hızlı bir şekilde ödeme alabilirsiniz. Ziraat Bankası, sunduğu bu kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan müşterilere 5 dakika içerisinde geri dönüş yapmaktadır.

Emekliler İçin Özel Kredi Fırsatı

Ziraat Bankası, emeklilere özel bir hizmet sunmaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşteriler, kredi başvurusu yaparak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Sigortalı olarak çalışan müşteriler ise banka şubesine gitmeden Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden de başvuru yapabilirler. Kredi notu uygun olan her müşterinin kredi alabilmesi için başvuruyu Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Sigortalı olarak çalışan müşterilerin son iş yerlerinde en az 6 aydır sigortalı olarak çalıştığı belgelenmelidir. Yukarıdaki şartları karşılayan 18 yaşından büyük ve TC vatandaşı olan her müşteri, Eylül ayında başvuruda bulunarak anında kredi kullanabilir. Başvurunuzu yaparak, acil nakit ihtiyaçlarınızı 30.000 TL’ye kadar karşılayabilirsiniz.

1-20 Eylül Tarihleri Arasında T.C. Kimlik Kartıyla Başvuru Yapanlara Ziraat Bankası'ndan 30 bin TL Hesap Ödemesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.