EkonomiGenelTürkiye

Vakıf Katılım Bankası İŞKUR İlanları

Banka İş İlanları

Banka İş İlanları: En Güncel ve Deneyimsiz Adaylar da Başvurabilir

Vakıf Katılım Bankası, Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan müracaat kılavuzuna göre; 2 bankacılık meslek kanunu elemanı alımı yapacaktır. Tam zamanlı istihdam sağlanacak olan bu pozisyon için en az önlisans mezunu personel alımı yapılacaktır. İş ilanına başvuracak adayların tercihen araç kullanıyor olmaları ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. İletişim becerisi yüksek ve diksiyonu düzgün olan adaylar da bu iş için tercih sebebi olacaktır.

Deneyim Şartı Yok: Herkes Başvurabilir

Kadın ve erkek adaylardan yapılacak olan alımda deneyim şartı bulunmamaktadır. Deneyimli ve deneyimsiz herkes başvuruda bulunabilir.

İŞKUR Banka Personeli Alımı İlanına Nasıl Başvurulur?

Vakıf Katılım Bankası ilanı için gerekli olan İŞKUR iş ilan numaraları: 00007664223 ve 00007664226 şeklinde açıklanmıştır.

İŞKUR İş İlanları Başvuru Adımları

Erişim sağlamak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkine giriş yapmanız gerekmektedir. İş ilan numarası kısmına İŞKUR iş ilan numarasını ya da iş yeri unvanı kısmına “banka” kelimesini yazarak ilgili ilanların listesine ulaşabilirsiniz.

İlan listesine erişim sağladıktan sonra T.C. kimlik numaranız ve İŞKUR iş arayan şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

Şifre ile giriş yapamayan kişiler, e-devlet şifreleri ve T.C. kimlik numaraları ile yine aynı sisteme giriş yapabilirler.

Açılan sayfada iş ilanı hakkındaki güncel başvuru detaylarını ve şartlarını görebilirsiniz. Şartları detaylı bir şekilde inceledikten sonra sayfanın en alt kısmında bulunan başvuru butonu ile ilana elektronik olarak başvurabilirsiniz. Başvurular yalnızca bu sayfa üzerinden elektronik olarak gerçekleştirilecektir.

Son Başvuru Tarihi ve İkamet Şartı

Son başvuru tarihi: 17 Ağustos 2023’tür.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, ilana yalnızca engelli personeller başvuru yapabilecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların İstanbul ilinde yaşayıp ilçelerinde ikamet etmeleri gerekmektedir. Bu ilanlar, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla İstanbul iş ilanları olarak sunulmuştur.

Vakıf Katılım Bankası İŞKUR İlanları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.