EkonomiGenelTürkiye

BUSKİ 10 Düz Memur Alımı Başvuruları Açık – Hemen Başvur!

**Bursa Su Kanalizasyon İdaresi Memur Alımı İlanı**

Bursa Su Kanalizasyonu İdaresi, son bir duyuru yayınladı. Kurum tarafından yapılan güncel müracaat kılavuzuna göre, 10 düz memur alımı yapılacağı açıklandı. Biz de Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartları sunmaktayız.

**Kamu Memur Alımı Başvuru Şartları**

Başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki şartların olması gerekmektedir:

1. Kamu haklarından mahrum olmamak ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmak.
2. Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak.
3. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.
4. TCK’nın 53. maddesinde yer alan süreler geçmiş olsa dahi, kasten işlenen herhangi bir suçtan dolayı 1 yıl ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış da bile devletin güvenliğine karşı işlenmiş suçlar, kaçakçılık, zimmet suçlarından mahrum olmamak.
5. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İktisat, Ekonomi, Uluslararası Finans ve Bankacılık, İşletme, Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi programlarından birinden diplomaya sahip olmak.

Ayrıca, erkek adaylarının askerlik durumunun olmaması, askerlik yaşına henüz gelmemiş olması, askerlik yaşına gelmişse askerlik görevini tamamlamış veya tecil etmiş olması gerekmektedir.

KPSS sınavından P-3 puan türünde minimum 70 almış olmanız gerekmektedir.

**Devlet Memuru Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?**

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından gerçekleştirilecek olan devlet personeli alımı başvuruları 4 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Adaylar, başvurularını 8 Eylül 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular, Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3, Osmangazi/Bursa adresindeki iş ilanları kategorisinde sunulmuştur.

Başvurular, şahsen Osmangazi/Bursa yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilir. Ayrıca, istenilen belgelerin eklenerek başvurunun elektronik ortamda https://www.buski.gov.tr/Memur/MemurBasvuru adresinden yapılması gerekmektedir.

BUSKİ 10 Düz Memur Alımı Başvuruları Açık - Hemen Başvur!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.