EkonomiGenelTürkiye

“Adı Soyadı Faturada Yazanlara 80 TL Para İadesi Kararı!”

Fatura Ödemelerinde 80 TL Para İadesi Kararı! Elektrik, Doğalgaz, Su ve İnternet Aboneleri İçin

Bankaların Otomatik Ödeme Kampanyaları Fatura Ödemelerinde Rahatlama Sağlıyor
Gelen son zamlar ile birlikte vatandaşların belini büken faturalar için müjdeli haber geldi. Bankalar, Ekim ayında otomatik ödeme talimatı kampanyalarını duyurarak, fatura ödeme işlemlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu kampanyalardan biri de Yapı Kredi Bankası tarafından sunuluyor.

Yapı Kredi Bankası Ekim 2023 Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası!
Yapı Kredi Bankası, yayınladığı açıklamada, “11 Eylül – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında bankamıza vereceğiniz yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL değerinde Worldpuan kazanın! Üstelik, kredi kartınızdan verdiğiniz her yeni 6 talimat için ekstra 20 TL, toplamda 170 TL puan kazanın” şeklinde duyuruda bulundu. Bu kampanya kapsamında, 4 yeni otomatik ödeme talimatı veren abonelere 80 TL, en yüksek 170 liraya kadar para puan kazanma fırsatı sunulacak.

Kampanya koşulları ise şu şekildedir:

1. 11 Eylül – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında, müşterilerimiz 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, ve 6 yeni talimat için 150 TL değerinde Worldpuan kazanabilirler.
2. Kredi kartından verilecek olan 6 yeni talimat için ekstra 20 TL puan kazanma fırsatı sunulmaktadır. Bu durumda toplamda 170 TL değerinde Worldpuan kazanılmış olur.
3. Kampanyaya katılmak için, “TALIMAT” yazıp bir boşluk bırakarak 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470’e SMS göndermek gerekmektedir. Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
4. Kampanya, sadece yeni faturalar ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlanmış talimatlar iptal edilip yeniden verilirse kampanya kapsamına dahil edilmez.
5. Kampanya boyunca verilen her talimat için, 11 Eylül-10 Kasım tarihleri arasında ilgili fatura veya faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.
6. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin otomatik ödeme talimatlarını 6 ay boyunca iptal etmemesi şartı aranacaktır. Bu şartı taşıyan abonelere toplamda 170 TL’ye varan para iadesi fırsatı sunulacaktır.

Faturaların ödenmesi konusunda karşılaşılan zorluklar, bankaların otomatik ödeme kampanyaları ile bir nebze olsun hafifleyeceği düşünülüyor. Bu gibi kampanyalar, abonelere avantaj sağlayarak, fatura ödemelerini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.