EkonomiGenelTürkiye

Temassız Kart Sahiplerine Bankadan 70 TL Para İadesi!

Cebinde Bulunan Temassız Kredi Kartı İle Vakıfbank’tan 70 TL Nakit İade!

Vakıfbank, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olarak, temassız kredi kartı kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, temassız kredi kartıyla alışveriş yapan kişilere 70 TL’ye kadar nakit iade yapılacak. Kampanya hakkındaki başvuru şartları da aşağıda belirtilmiştir.

Vakıfbank Mobil Temassız Ödeme ile 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapacağınız her 200 TL ve üzeri alışverişlerde, tek seferde yapılan harcamalarda 10 TL olmak üzere toplamda 70 TL Worldpuan hediye edilecektir. Ancak, aynı gün içinde yapılan tek seferlik bir alışveriş kampanyaya dahil olacaktır.

Mobil Temassız Ödeme dışındaki alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmemektedir. Eğer bir işlem iptal edilirse veya iade alınırsa, yüklenen puanlar geri alınacak ve avans puan kullanımı kaynaklı geri ödeme yapılamadığında ilgili tutar kartınızdan tahsil edilecektir.

Bu kampanya, müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri en fazla 70 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için sadece Vakıfbank Mobil uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” sekmesine tıklayarak “Hemen Katıl” butonunu kullanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için son tarih 31 Ağustos 2023’tür ve başvurunuzu alışveriş yapmadan önce veya sonra yapabilirsiniz.

Kampanya 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek olup, ilk harcamadan önce mutlaka kampanyaya katılmanız gerekmektedir. Bu fırsatı kaçırmayın! 31 Aralık 2024 tarihine kadar başvuru yapanlara 3.150 TL nakit iade yapılmaktadır.

Uşak İzmir Çanakkale Balıkesir Aydın İstanbul Tekirdağ illerinde ikamet eden vatandaşlar ise kırmızı alarma geçerek heyecan içindeler!

Vakıfbank’ın temassız kredi kartı kullanıcılarına özel olarak düzenlediği bu kampanya ile siz de nakit iadelerden faydalanabilirsiniz. Hemen Vakıfbank Mobil uygulamasını indirin ve kampanyaya katılarak bu avantajlardan yararlanmaya başlayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.