EkonomiGenelTürkiye

Cumhurbaşkanlığı SSB Kamu Personeli Alımları

Cumhurbaşkanlığı SSB Kamu Personeli Alımı İlanları 2023

SSB Kamu Personeli Alımı İlanlarına Başvuru Detayları

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı, kamu personeli alımı ilanları için başvuruları kabul etmeye başladı. Bu alımlara tüm 81 şehirden adaylar başvuruda bulunabilecekler. Başvuruların son tarihi ise 18 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru süreci ile ilgili tüm detayları kamupersonelialim.com olarak derledik. Ayrıca yeni ilanlar sitemizde anlık olarak yayınlanmaktadır.

SSB Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli

Adaylar başvurularını 18 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 23:59:59’a kadar gerçekleştirebilirler. Başvuruları e-Devlet (Savunma Sanayii Başkanlığı- Kariyer Kapısı) ve Kariyer Kapısı ilanları olan https://isealimkariyerkapisi.cbiko internet adresi üzerinden yapılacaktır. İş başvuru ekranı belirtilen takvimde aktif hale gelecektir.

Gereken Şartlar

Başvuru yapacak adayların, dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği gibi alanlarda yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri, istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak da başvuru şartları arasındadır.

Başvuru sahipleri için yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi alanında veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıl tecrübe gerekmektedir. Ücret tavanının iki katını aşmayan adaylar için en az 3 yıl, ücret tavanını üç katını aşmayan adaylar için en az 5 yıl, diğer adaylar için en az 8 yıl profesyonel tecrübe aranmaktadır. Bilişim personelindeki hizmet süreleri, 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4. maddesinin (B) bendi veya 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetleri veya özel sektörde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenerek işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçmiş olması dikkate alınacaktır.

Başvuru sahiplerinin, bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Ayrıca en az iki farklı programlama dilini bildiklerini belgelemeleri istenmektedir.

Erkek adaylar için başvurunun yapıldığı tarihe göre, muvazzaf askerlik çağına gelmeyen ya da askerlik çağına gelmiş olanların askerlik hizmetini tamamlamış, erteletmiş veya askerlikten muaf olmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri

Cumhurbaşkanlığı Kamu Personel Alımları ile ilgili daha detaylı bilgilere Türkiye Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın (312) 411 91 02 ve (312) 411 97 00 numaralı telefonlarından ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı SSB Kamu Personeli Alımları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.