EkonomiGenelTürkiye

Emekliye Müjde! İş Bankası’ndan 3 Gün İçinde 12.000 TL Ödeme

İş Bankası Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası

İş Bankası’nın emeklilere yönelik promosyon ödemesi kampanyası başladı. Bu kampanya ile emekli müşterilere inanılmaz fırsatlar sunuluyor ve ödeme tutarları artırıldı. Ayrıca, başvuru yapmak da çok kolaylaştırıldı. İş Bankası, SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklilerine tek tıkla hızlı başvuru yapmaları durumunda 12.000 TL ek ödeme sunuyor. İşte İş Bankası emekli promosyon ödemesi ile ilgili detaylar…

İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Türkiye İş Bankası, 2018 yılından beri her zaman emeklilere en yüksek promosyon ödemesini sunan banka olmuştur. Bu yıl da milyonlarca emekli müşteriye sahip olan İş Bankası, promosyon ödemelerinde zam yaparak ödeme tutarlarını 12.000 TL’ye çıkardı. Yani, hızlı başvuru yapan bir emekli anında 12.000 TL ödeme alacak!

Promosyon Ödemesi Almanın Şartları Nelerdir?

Türkiye İş Bankası, promosyon ödemesi için tek bir şart sunuyor. Emekli maaşınızı 3 yıl boyunca İş Bankası’na taşımanız durumunda tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız nakit para desteği alabilirsiniz. Bu şartı yerine getirdiğinizde promosyon ödemesi anında hesabınıza aktarılır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Promosyon ödemesine başvurmak için şubeye gitmenize gerek yok. İş Bankası’nın işcep mobil uygulamasını cep telefonunuza indirip “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak kolayca banka müşterisi olabilirsiniz. Daha sonra emeklilik işlemleri bölümünden maaş taşıma ve promosyon başvurunuzu yapabilirsiniz.

Emekliye Müjde! İş Bankası'ndan 3 Gün İçinde 12.000 TL Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.