EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan 60 ay vadeyle 20.000 TL kredi, aylık 443.68 TL taksitle!”

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan 60 Ay Vadeli Destek Kredisi İmkanı!

Devlet bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, yeni kredi paketi ile kampanyalarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan destek kredisi paketleri hızla başvurular almaya devam ederken, 60 ay vadeli destek kredisi fırsatı öne çıktı. Kamu bankaları tarafından yüzde 0.99 faiz oranıyla sunulan kredi paketi için başvuru şartları ve hesaplama tablosu da yayımlandı.

0.99 Faiz Oranı ile 60 Ay Vadeli Destek Kredisi Kimlere Verilecek? Başvuru Şartları Neler?

Kamu bankaları tarafından yapılan açıklamada, “Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılmasını sağlamak ve sürdürülebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilerimize yönelik ihtiyaç kredisi ürünümüz oluşturulmuştur” denilerek kredi başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

1. Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisi: Yalıtım sözleşmesini ibraz eden konut sahibi gerçek kişi müşterilerimiz, daire başına 50.000 TL’ye kadar, 60 ay vadeli ve aylık %0,99 faiz oranı ile tahsis ücretli olarak kredi kullanabilirler.

2. Yalıtımlı Pencere Doğrama Sistemleri, Kapı ve Çatı Sistemleri: Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanının ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı için kredi kullanabilirsiniz.

Bu kredi paketinden yararlanan kişiler, 60 ay vadeli 50.000 TL kredi paketi için aylık 1.201 TL taksit ödeme tutarıyla karşılaşırken, 60 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi paketi için aylık ödeme tutarı 443,68 TL olacaktır. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 26.620 TL olarak hesaplanmaktadır.

Bu destek kredisi fırsatından yararlanarak evinizin enerji verimliliğini artırabilir ve çevre politikasına destek olabilirsiniz. Kamu bankalarının düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla sunulan bu kredi paketiyle, konutunuzun yalıtımını yenileyebilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için ilgili bankaların şubelerine ya da internet sitelerine başvurabilirsiniz. Unutmayın, kredi başvuruları tüm hızıyla devam etmektedir. Hayalinizdeki evi daha modern ve enerji tasarruflu hale getirmek için bu fırsatı kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.