EkonomiGenelTürkiye

8 Ekim 2023’te İstanbul, Ankara ve İzmir’de Akaryakıt Fiyatları Tekrar Güncellendi

**Akaryakıt Fiyatları Düşüyor: Motorin ve Benzin Fiyatları İçin İndirim Geldi**

**Petrolde Azalan Arz Endişeleri Fiyat Düşüşünü Destekliyor**

ABD’de talebin zayıfladığına işaret eden veriler sonucunda petrol fiyatları düşmeye devam ediyor. Bu durumun bir sonucu olarak akaryakıt fiyatları da yenileniyor. Benzin fiyatı 34 TL’nin altına gerilerken, motorin fiyatları da 38 TL’nin altına düştü. Bu haber, araç sahipleri için sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İşte 7 Ekim 2023 itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’deki benzin fiyatı ve motorin fiyatları listesi:

**Motorin Fiyatları İçin İndirim Geldi**

Motorin fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 2,92 TL’lik bir indirim yapıldı. Aşağıda il il güncel motorin fiyatları listesi paylaşılmıştır:

– İstanbul Avrupa motorin fiyatları: 37,30 TL
– İstanbul Anadolu motorin fiyatları: 37,24 TL
– Ankara motorin fiyatları: 37,87 TL
– İzmir motorin fiyatları: 38,04 TL

**Benzin Fiyatı İçin İndirim Gerçekleşti**

Benzin fiyatları da geçtiğimiz günlerde indirim görmüştü. 4 Ekim 2023 tarihinde 2,10 TL’lik indirim yapılmış ve daha sonrasında 1,17 TL’lik bir indirim daha gerçekleşmişti. Bu indirimlerle birlikte benzin fiyatlarında toplamda 3,27 TL’lik bir düşüş yaşandı. Şu an için yeni bir indirim beklenmiyor. İşte il il güncel benzin fiyatları listesi:

– İstanbul Avrupa benzin fiyatı: 33,58 TL
– İstanbul Anadolu benzin fiyatı: 33,53 TL
– Ankara benzin fiyatı: 34,19 TL
– İzmir benzin fiyatı: 34,29 TL

**LPG Fiyatı İçin İndirim veya Zam Beklenmiyor**

LPG fiyatlarıyla ilgili olarak şimdilik yeni bir indirim veya zam haberine rastlanmıyor. Mevcut fiyatlar korunmaya devam ediyor.

Akaryakıt fiyatları, petrol talebinin düşmesi ve arz yönlü endişelerin azalması sonucunda gerilemeye devam ediyor. Motorin ve benzin fiyatlarında yapılan indirimler, araç sahipleri için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu fiyat düşüşleri sürdükçe, yakıt tüketimiyle ilgili maliyetler de azalacak ve tüketicilere büyük bir avantaj sağlayacak.

8 Ekim 2023'te İstanbul, Ankara ve İzmir'de Akaryakıt Fiyatları Tekrar Güncellendi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.