EkonomiGenelTürkiye

Fiat Egea Sedan: Şimdi 38.000 TL indirimle kaçırılmaz fırsat!

**FİAT EGEA SEDAN: REKOR BEKLENİYOR!**

Türkiye’deki sıfır kilometre otomobil piyasasında Eylül ayı, yeni fiyatlarla birlikte kartların yeniden dağıtıldığı bir dönem oldu. Alıcılar, sıfır kilometre araç almak istedikleri için Eylül ayının yeni fiyatlarını bekliyorlardı. Yeni fiyatlar açıklandı ve bu da araç satın alacak olanların tercihlerinde biraz değişiklik yapacak. Bazı firmalar zam açıklarken bazıları ise Eylül ayına avantajlı fiyatlarla girdi. En avantajlı fiyatları sunan firmalar arasında ise Fiat öne çıkıyor. Fiat Egea, oldukça uygun bir fiyatla satılmaya başlandı.

**EN ÇOK SATILAN OTOMOBİL: FİAT EGEA SEDAN!**

Sıfır kilometre otomobil satış rakamlarına bakıldığında, Türkiye’deki en çok satılan otomobil markasının Fiat olduğu görülüyor. Aynı şekilde en çok satılan araç da Fiat Egea Sedan olarak kaydedilmiş durumda. Bugüne kadar avantajlı fiyatlar sunan firma, bunu bir adım daha ileri götürdü.

Fiat’ın Türkiye’de üretim yapıyor olması, araç fiyatlarının belirlenirken firmanın elini biraz daha güçlendirmesini sağlıyor. Bu sayede Fiat, araç fiyatlarını hem düşük tutabiliyor hem de net indirimler yapabiliyor. Bu indirimler, müşterileri ikna etmek için yeterli olabiliyor.

**EN UCUZ OTOMOBİL REKABETİ!**

2023 yılının ilk 6 ayında en ucuz sıfır kilometre otomobil Fiat Egea Sedan olmuştu. Ancak daha sonra Hyundai i10 devreye girdi ve en ucuz araba olma yarışında öne geçti. Şu anda en uygun fiyatlı Fiat Egea Sedan modeli 729.900 TL’ye satılırken, Hyundai i10 ise 725.000 TL’ye satışa sunuluyor.

**FİAT EGEA SEDAN İNDİRİMİ!**

Fiat Egea Sedan için firma, Eylül ayında 38.000 TL indirim kampanyası başlattı. Bu indirim, en düşük versiyonlar için geçerli olup, Fiat Egea Sedan’ın normal fiyatı 767.900 TL olarak belirlendikten sonra 38.000 TL indirim yapılarak 729.900 TL’ye satılıyor.

Fiat Egea Sedan: Şimdi 38.000 TL indirimle kaçırılmaz fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.