EkonomiGenelTürkiye

BİM’e akın! İzdihamlı satışlar: Sadece 19, 29, 39 TL!

**BİM Bu Hafta İndirimlerle Dopdolu**

**BİM’de Bu Hafta Neler Var?**

**Teknoloji Haftası BİM’de!**
BİM, bu hafta birbirinden cazip ürünlerle dolu. Özellikle Cuma günleri, indirimli olarak raflara yerleştirilen farklı ürünleriyle dikkatleri çeken dev mağaza, bu hafta da harekete geçti. Çocuk oyuncaklarından mutfak malzemelerine, çeyizlik ürünlerden teknolojik cihazlara kadar birçok ürün, indirimli olarak satışa sunulacak.

**Ceyizlik Ürünlerde Büyük İndirim**

**Evini Yenileyenler ve Evlenecek Olanlar İçin İndirimli Ürünler**

Özellikle evini yenileyen ve yakın zamanda evlenecek olanlar için çeyizlik ürünler büyük önem taşıyor. 22 Eylül tarihinden itibaren porselen tabaklar, düdüklü tencere seti, blender ve kahvaltı seti gibi birçok ürün indirimli olarak satılacak. 2’li güveç kaseler 49 TL’den, sırlı güveç kase ise 4’lü paket olarak 49 TL’den alıcılarla buluşacak. Cam sürahi setini almak isteyenler için ise 1 sürahi ve 6 su bardağı, 229 TL’den raflardaki yerini alacak.

**BİM’de 22 Eylül İndirimli Ürünler**

Anne babaların en çok ilgisini çeken ürünler ise çocuk ürünleri. Masal ve hikaye kitapları ise 8,50 TL ve 6,50 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca birbirinden farklı oyuncaklar da 39 TL, 49 TL ve 59 TL’den raflardaki yerini alacak.

BİM'e akın! İzdihamlı satışlar: Sadece 19, 29, 39 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.