EkonomiGenelTürkiye

Yeni İş İlanları: 5 Kurum Kamu Personeli Alacak

İŞKUR İş İlanlarına Göz Atın

TÜRASAŞ İşçi Alımı İlanı

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ), kendi bünyesinde çalıştırmak üzere kamu personeli alımı yapacaktır. Alımlar, lise mezunu adaylardan olacak ve daimi bir kadro için gerçekleştirilecektir. Motor teknisyeni pozisyonunda personel alımı yapılacaktır. Adayların ilan yayın tarihinden itibaren 40 yaşını doldurmuş olması ve ilgili meslek liselerinden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular şu anda başlamış bulunmaktadır ve son başvuru tarihi 1 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 8 farklı pozisyonda 235 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, 47 mühendis, 25 şehir planlayıcısı, 49 arkeolog, 28 mimar, 36 kütüphaneci, 33 müzeci, 3 teknisyen ve 14 tekniker pozisyonları için gerçekleştirilecektir. Alımlar, KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup en az lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecektir. Atamalar merkez ve taşra teşkilatlarına yapılacaktır. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İŞKUR Bekçi Alım İlanları

İŞKUR aracılığıyla, en az ilkokul mezunu adaylar arasından 81 şehir için toplamda 105 bekçi alımı yapılacaktır. Alımlar KPSS şartına bağlı olmadan gerçekleştirilecektir. Genel başvuru koşullarını sağlamak şartıyla başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Ordu Üniversitesi Memur Alımı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan iş ilanına göre temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Alımlar, 11 temizlik personeli ve 4 koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonunda gerçekleşecektir. Başvurular lise, önlisans ve lisans mezunlarından kabul edilecektir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DSİ İşçi Alımı İlanı

Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan iş ilanına göre en az ilkokul mezunu adaylar arasından alım yapılacaktır. İşçi alımı, noter kurası ile belirlenecektir ve başvurular şu anda başlamış durumdadır. En az ilkokul mezunu, en fazla lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Yeni İş İlanları: 5 Kurum Kamu Personeli Alacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.