EkonomiGenelTürkiye

Yenilenmiş Chery Tiggo Pro 8 için Türkiye’de gerçek bir satış furyası başladı! Fiyat listesi güncellendi ve daha cazip seçenekler sunuluyor.

Chery Tiggo 8 Pro: Türkiye’nin En Çok Satan Otomobili

CHERY TİGGO 8 PRO ÖZELLİKLERİ

Türkiye’de çok satan otomobil modelleri arasında son aylarda büyük bir atılım yapan Chery markası, Türkiye piyasasında büyük bir beğeni kazandı. Bu markanın en üst düzey modeli olan Chery Tiggo 8 Pro, müşterilerin ilgisini çekmeye başladı. Peki, Chery Tiggo 8 Pro ne tür özelliklere sahip ve fiyatları ne kadar?

Chery Tiggo 8 Pro, D sınıfı bir SUV modeli olarak dikkat çekiyor. Aracın 1.6 GDI turbolu benzinli motoru, 183 beygir gücü ve 275 Nm tork sunuyor. Ayrıca araç 7 koltuklu ve çift kavramalı otomatik şanzımana sahip.

Tiggo 8 Pro’nun 7 koltuklu olarak kullanıldığında bagaj hacmi 193 litredir. Ancak 3. sıradaki koltuklar yatırıldığında bagaj hacmi 479 litreye çıkar. Bu araç, 0’dan 100 kilometreye 9.1 saniyede çıkabilir. Maksimum hızı saatte 190 km olan araç, ortalama olarak 100 kilometrede 8.1 litre yakıt tüketir.

Chery Tiggo 8 Pro’nun hafızalı sürücü koltuğu, karartmalı iç ayna, akıllı hız sabitleme sistemi, ön ve arka çarpışma uyarı sistemi, şerit konumlandırma asistanı, sürüş asistanı, açık kapı uyarı sistemi ve akıllı sesli komut sistemi gibi birçok bileşeni bulunuyor.

TİGGO 8 PRO FİYATLARI

Chery Tiggo 8 Pro’nun Türkiye’deki fiyat listesi açıklandı. Bu model, iki farklı donanım seviyesine sahiptir. Luxury donanım seviyesi için belirlenen fiyat 1.490.000 TL iken, Excellent donanım seviyesi için Chery Tiggo 8 Pro fiyatı 1.640.000 TL olarak belirlenmiştir.

Yenilenmiş Chery Tiggo Pro 8 için Türkiye'de gerçek bir satış furyası başladı! Fiyat listesi güncellendi ve daha cazip seçenekler sunuluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.