EkonomiGenelTürkiye

“İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde 45 Bin TL Maaşla İş Başvurusu”

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Alımı İş İlanları

Sözleşmeli Personel Alımı Müracaat Kriterleri

İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul iş ilanları kategorisinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı ilanı yayınladı. Başvurular 81 ilde yaşayan herkesten kabul edilecek olup, ilana ilişkin ikamet şartının aranmadığı belirtildi.

Üniversite Rektörlüğü tarafından güncel olarak yayımlanmış olan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan ve lisans düzeyinde bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisi, elektrik mühendisi, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya elektrik ve elektronik mühendisliği bölümü mezunlarından alım yapılacaktır. Ayrıca fen edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümler ile matematik istatistik veya fizik bölümlerinden mezun olan adaylar da başvuru yapabileceklerdir.

Alınacak personelin yazılım ve yazılım tasarımı geliştirme süreciyle ilgili en az 3 yıl deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların bilgisayar, çevre donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları ve en az 2 güncel programlama dillerini biliyor olmaları şarttır.

Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili muafiyet belgesi, terhis belgesi veya en az 2 yıl olmak kaydıyla tecil belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması sonucunda olumlu sonuç alınması ve sabıka kaydının bulunmaması da aranan şartlar arasındadır.

Adaylar, başvurularını 9 Eylül 2023 ve 25 Eylül 2023 tarihleri arasında tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvurular, online sistem aracılığıyla https://personel.medeniyet.edu.tr/tr üzerinden yapılmalıdır. Başvuru kılavuzunu buradan indirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.